Ahojte baby, chcela by som nejakú radu aké prípravky (šampóny, kondicionéry, masky, olejčeky) používate na vlasy, keď ich máte zničené a bez života, lebo mám pocit že mne už nepomáha nič..ďakujem za každú odpoveď
Mne pomohla na hustotu a rast henna...mala som vlasy po ramená ako zmeták...teraz ich mám husté a dlhé po zadok a nehennujem už dva roky. Dávam na ne čo mi príde pod ruku, nejaké značky šampónov neriešim..ajtak je to všetko na jedno kopyto. A češem výhradne kefou s diviačimi štetinami
ja odporucam sampon Gliss Kur zlaty, s tekutym keratinom, dlho som hladala idealny sampon na svoje blond vlasy so suchymi koncami a toto je bomba! este take rady, ze po umyti vlasy netriet uterakom, iba presušiť žmykanim..potom na konce si davam trochu olej Balea čierny...a este by som ti odporucila zajst ku kadernicke na ultrazvuk vlasov, ja som bola velmi milo prekvapena ake to ma ucinky
ja som mala premelírované ,prefarbené zničené vlasy. výrazne som nepostrehla ,že by mi pomohol nejaký chemický prípravok z lekárne, špeci šampón alebo tabletky-teda zinok a pod. tým ale neatakujem príspevky nadomnou.čo môžem všetkým ženám so zničenými vlasmi 100percentne vrele odporučiť z vlastnej skúsenosti ,je vývar z čerstvo natrhanej (usušenej) žihlavy . genialita , nevyrovná sa tomu žiadny prípravok ani kondicionér za 30 eur ktorý som tiež mala. ďalej úplné obmedzenie farbenia vlasov ,melírovania samozrejme, tupírovania, žehlenia, prípravkov typu tužidlo , lak na vlasy a pod.....čo praktizujem a odporúčam: umývanie v studenej alebo vlažnej vode-nikdy nie v horúcej. s uterákom len jemne vyžmýkať . nečesať mokré vlasy , len jemne rukami pooddelovať prípadne zachmotané časti , nechať preschnúť , potom očesať. dôležitá je voľba správneho hrebeňa , príliš husté zúbky nie sú správna voľba určite nie pre hustejšie vlasy. ja mám kefu a najlepšia je taká tá obdĺžníkového tvaru . samozrejme vlasy česať jemne , netrhať , to je asi všetko na čo si spomeniem dúfam že niekomu tento príspevok trocha pomôže
ja mám Kallos Keratin masku na vlasy..
a pomáha celkom
ešte som mala kedyis avokádový garnier, tiež nejaký balzam na vlasy to bol... a aj ten bol super
v DM maju kondicioner Balea, figy a perly, ten je skvely napriek nizkej cene.
mala som vlasy, ktore boli perosidovane trikrat v priebehu tyzdna a potom na ne este tri vrstvy modrej farby, co je EXTREMNA zataz a po pouziti tohto kondicionera boli krasne
hlavne som znicene casti vlasov odstrihla a nenamyslala si, ze ked vlasy uhladim silikonmi alebo nejakymi obdobnymi pripravkami, tak zrazu budu zdrave. samozrejme ono to pomoze predchadzat dalsiemu niceniu, ale realne to vlasy nezachrani, nemozes cakat ziadne zazraky.
aktualne dve najdolezitejsie veci, ktore pouzivam na vlasy je sprej na ochranu pred teplom (vlasy si fenujem) a moje krepovite (nie znicene!) konce uhladzam arganovym olejom.
@letisha Ahoj prosím ťa akú henu si používala? nejakú špeciálnu alebo hocijakú z drogérie? A chcela by som sa ťa ešte spýtať, či ti tá farba aspoň trošku chytila?
@dius92 Osvedčila sa mi z predajabylin.sk alebo Hennecolor. Ono to je v podstate jedno, len nie tú drogérkovú Pekne chytá na svetlé vlasy, ale nechytí na prvý krát. Je to dlhodobejší proces ale výsledky stoja zato..tiež sa k nej plánujem opäť vrátiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
- Yves Rocher Reparation (šamp + kond)
- Aussie 3minute miracle COLOUR
- Gliss Kur 1min. maska/ Balea figová maska/ Oriflame medová maska
- kondicionér v spreji od Gliss Kur
- sérum na končeky HairX od Oriflame
- kokosový olej (DM/biopotraviny)
- arganový olej (napr. od zn. Nirvel)
- hrebeň z diavčich štetín/Tangle Teezer
a osobne si myslím, že čím viac prípravkov, tým je to väčšia záťaž na vlasy, radšej jeden kvalitný šampón ako množstvo ďalších prípravkov
@Nikk2552 skus prirodne produkty bez silikonov
ziadne gliss kur a podobne "rady" co ti tu dali
a pomáha celkom
ešte som mala kedyis avokádový garnier, tiež nejaký balzam na vlasy to bol... a aj ten bol super
mala som vlasy, ktore boli perosidovane trikrat v priebehu tyzdna a potom na ne este tri vrstvy modrej farby, co je EXTREMNA zataz a po pouziti tohto kondicionera boli krasne
aktualne dve najdolezitejsie veci, ktore pouzivam na vlasy je sprej na ochranu pred teplom (vlasy si fenujem) a moje krepovite (nie znicene!) konce uhladzam arganovym olejom.