Ahojte. Otazka na telo asi 13 rokov farbim vlasy, teraz som uz 9 mesiacov na ne nedala nic a vlas zostal strasne leskly, tenky, ako keby len prazdny obal... moze to byt tym, ze bol uz zvyknuty na farbu a teraz mu chyba?
Jj, vlasy si v 97,6% pripadov vytvoria citove puto ku farbam, ich emocionalna naviazanost zalezi na znacke a dobe uzivania. mala by si im teraz aspon raz zacas dopriat farbenie nech nie su vystresovane
@glamorous ono ide o to, ze mne prave kadernik v novembri uplne odpalil vlasy farbenim a melirovanim... vyschli najviac ako si vies predstavit, stvrdli a zacali sa lamat..uplne som z toho zdepkovala a prestala farbit, len same kury v kadernictvach a kvalitne sampony atd.. lenze namiesto zlepsovania vlasy este viac ochradli a teraz su take leskle, ako keby prazdne a tvrde a tak ma napadlo, ci prave ta farba im uz teraz po takej dobe nechyba..
tak. ja ked ich nemam dlhsie nafarbene tak ani ich nosit poriadne nemozem. potom ich nafarbim a zrazu je vsetko fajn. teraz si ich uz farbim takou farbou aku mam prirodzenu. a ak ti mozem poradit tak skus nejaku olejovu farbu! aspon mne sa po nej vlasy najviac pozdavaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vlas nie je narkoman.