Nechápem, ako by to malo pomôcť .. veď vlasy sú neživé a keď sa podstrihnú, ako sa tá informácia dostane ku korienkom, že aha, už by sme nemali vypadávať ??
@snehovavlocka to som aj ja niekde čítala, ale je to somarina.. keď si mala aj dlho predtým dlhé vlasy a uniesla ich tvoja hlava vtedy, tak ich udrží stále
@6 teraz som si skusil vytrhnut vlas (neskusil, ale chcem, aby zvysok textu vyzeral doveryhodne) a vzhladom na to, kolko sily som musel pouzit si myslim, ze by ten vlas musel mat minimalne tych 50 metrov, aby vypadol kvoli svojej vlastnej hmotnosti....
@simka1311 ja som napísala prvé, čo mi napadlo, absolútne sa nevyznám do vlasov. ja som si myslela, že tie moje sú celkom v pohode, a keď som prišla včera k novému kaderníkovi sa ukázať, len mi chytil vlasy a skonštatoval, že takých 10-15 cm by malo ísť dole, lebo na tom nie sú dobre. (ale nie preto, že mi vypadávajú, s tým problém nemám )
mne pomohol forcapil tablety,sampon a tiez aj vlasova vodicka, je to drahsie ale skutocne to zabera, aspon mne to pomohlo,vsetko na 3 mesiace, vlasy mi prestali vypadavat v takom velkom mnozstve a dokonca mi zacali rast nove ked mam cop tak okolo cela mam teraz take mini vlasky
no ale ak mas vlasy znicene samozrejme tie treba dat ostrihat takisto ak ich mas prilis dlhe tak skratit, lebo dlhy vlas prilis zatazuje korienok a preto skor vypadne, alebo aspon si ich daj zriedit, nejak do postupna,predne nech su kratsie, ak nechces prilis uberat z celkovej dlzky ja to tak mam
skús podstrihnúť,zinok a nejaký šampón z lekárne a žihľavu.
som tiež mala také obdobie,že padali a padali,že som myslela,že oplešatiem..toto trochu pomohlo,aj keď trvalo celkom dlho,kým sa mi vlasy ako tak ..vrátili
ale zinok je super na všetko. nech zinok vládne svetu!
je možné,že máš malo železa, zajdi na odber krvi a ak,tak dostaneš nejaké tabletky + skús kupiť v drogerii DIXI ampulky a vyskušaj ich ..mne to pomohlo
ostrihanie nepomôže. ak sú veľmi zničené a riedke, tak ostrihané budú max. lepšie vyzerať, ale nerieši to padanie. treba zistiť príčinu. nasaď si vitamíny v prvom rade. v lekárni ti poradia, pýtaj si komplex pre vlasy, nechty a kožu, s tým mám najlepšie skúsenosti. a pridaj spánok a odbúraj stres, aj to vyvoláva padanie vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale to neznamená, že to ani tebe nepomôže...skús...záleží, aká je príčina vypadávania
spolieham sa, že ich to prestane baviť.
@notme taká rapunzel by vedela rozprávať
to je asi taká povera ako že vaječna škrupina sposob. zapal
slep. čreva
som tiež mala také obdobie,že padali a padali,že som myslela,že oplešatiem..toto trochu pomohlo,aj keď trvalo celkom dlho,kým sa mi vlasy ako tak ..vrátili
ale zinok je super na všetko. nech zinok vládne svetu!