Ahojte baby už ste sa stretli s tým že ste prišli z kaderníctva a výsledok bol otrasný?
Myslíte že si to môžem zachrániť hneď v ten deň lebo je to fakt hrôza ((
@cos45 moje originál sú hnedé chcela som blond len tá pani ma nepochopila veľmi a na niektorých miestach sú až biele proste hrúza niekde do žlta
Chcem si tam dat hnedú farbu nejako to proste zachrániť
ja som bola u kaderníčky raz (za posledných niekoľko rokov)... chcela som nafarbiť vlasy, skrátiť končeky. Výsledok? farba, ktorá mala byť SVETLOHNEDÁ bola takmer čierna, končeky síce skrátené boli, ale keď to dokončila, mala som kučeravé vlasy!!! ... domov som šla s kapucňou, po umytí sa narovnali...
ehm...
ale naozaj si tú farbu nechaj chvíľu (aj keď sa ti nepáči) a potom si prefarbi...
neviem ako ti to robila presne kadernicka ci ti predtym vyperoxidovala cele vlasy a potom naniesla farbu.... asi ano tak potom masmoznost kupit este blond farbu a skusit to dat na taku aku si chcela lebo ten vlas je cely odfarbeny aj tak. AK kupis nedu je dost mozne ze takyto "nahy" vlas ti chyti ovela tmavsiu farbu aku si kupis a skoncis pomaly s ciernou. A ak ti to predtym cele nevyperoxidovala tak by som skupila ten sampon co vracia povodnu farbu.....neviem ako sa to vola ale maju to v tescu medzi farbami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Chcem si tam dat hnedú farbu nejako to proste zachrániť
A očividne kto mu tie vlasy robí
ehm...
ale naozaj si tú farbu nechaj chvíľu (aj keď sa ti nepáči) a potom si prefarbi...
Ale ako tak pozerám stáva sa to dosť veľa ľuďom