ake vlasy vo vseobecnosti uprednostnujete - farbene alebo prirodzene? a tiez preco? existuju dnes este vobec ludia, ktori vidia krasu v prirodzenosti alebo vsetci podlahli krase z krabicky?
@3 asi tak.. prirodzenosť môže byť fajn, ak tie vlasy máte prirodzene pekné :/ aj keď mne sa máloktoré prirodzené páčia, väčšinou sú tie dievčatá príliš obyčajné podla mňa (iná vec je, keď je tá baba fakt krásna, vtedy je to ok..)
a nemyslím si, že by samotné farbenie až tak ničilo, práve naopak.. dnes už do tých farieb primiešavajú také výživné látky, že máš eľte 2 týždne potom tie vlasy oveľa zdravšie..
Ja si vlasy nefarbim, mam ich prirodzene, tmavohnede, ale napr. takmer vsetky moje spoluziacky si farbia vlasy pravidelne a dve dokonca aj obocie. Ja osobne som za prirodzenost, nafarbene vlasy na mna posobia prirodzene umelo a nechutne ak farba odrasta...
pýta sa tá, čo podľa albumu má na hlave dosť značný peroxid
ale tak, ja fabím tak, že mi to neničí. A ak by som nemala originál farbu, ktorá je strašne o ničom a nevýrazná, tak na to kašlem, ale čo inak človek narobí s myšacou?
a ešte som chcela, že u mňa je to podobne, ako s oblečením. Tak ako sa cítim zle v niečom čo sa mi nepáči a nieje to môj štýl, tak isto zle sa cítim s bledými vlasmi
som so svojou farbou spokojná (mám dlhé tmavohnedé vlasy) a myslím si, že človek je s prirodzenými nefarbenými vlasmi najkrajší..veď predsa ho tak stvorila matka príroda..a ja nemám rada keď sa koná proti nej..na druhej strane to niekomu pristane a keď to je jediná vec, ktorá ho má urobiť šťastným, tak budiš..
@mielikki obocie si farbim, priznavam sa a tesim ma fakt, ze nevyzeraju prirodzene, lebo ja tiez nie som zastanca prirodzenosti a robim vsetko preto, aby vyzerali tak dobre, ako tie od kadernika.
po dlhokááánskej dobe som začala byť spokojná so svojimi vlasmi a keď chcem trochu zvýrazniť farbu, tak si na nich plesknem červenú hennu a je to ...skoro všetky moje spolužiačky majú farbené vlasy ale pristane im to... no neviem či im to stálo za to seno na hlave
neviem si predstaviť, že by som si farbila vlasy, so svojimi som spokojná a dofarbovať to stále, keď to odrastie, to by sa mi fakt nechcelo začnem si farbiť až keď budem šedivieť ... a na ostatných mi nafarbené vlasy vôbec nevadia, kým to nie je nejaká katastrofa
@cicatrix tak toto už fakt nechápem, mať peknú blond, tak som rada, že to vyzerá prirodzene a celkovo, aj keď je to nafarbené a nie ej to práve nejaká zelená/modrá a podobne, tak to vyzerá lepšie, keď to vyzerá prirodzene
Len nie som príliš fanúšikom báb, čo majú od farbenia pomaly 3 vlasy na hlave a ešte aj tie na nie príliš blízkych miestach a kečku si nafarbia na čierno...
farbené sú niekedy dosť neprirodzné..samozrejme,ak niekto trafí farbu,ktorá sa mu hodí a ešte to má aj normálne nafarbené (lebo videla som aj také,ktoré to mali ešte aj na pi** spravené tak je všetko ok,ale aj ja som za prirodzenú farbu a s tou svojou som maximálne spokojná slniečko mi ju občas síce zmení niekedy sú tmavšie,inokedy totálne blond,niekedy žlto-zelené a tak.. ...a kým nemusím určite si nechcem vlasy farbiť
mne je totálne jedno,či má alebo nemá niekto farbené vlasy
ja mám v podstate oboje,lebo mi v novembri preplo a dala som si na dolné vlasy caramel,kto samozrejme nevidno veď prečo by aj... iba sem-tam to niekto zbadá na sluníčku alebo keď sa konkrétne zameria na moje vlasy,že "aha, ty máš dvojfarebné vlásky" (a našťastie ani nevidno,že to vyrastá)
a teda vrch je tmavohnedý-moja farba,podľa mňa pekná.
takže takto... som spokojná a to je všetko,čo som k tomu chcela dodať
ja si vlasy nefarbím z dvoch dôvodov: páči sa mi moja farba, som alergická na farby na vlasy asi pred včerom si moja sestra farbila vlasy a len som vedľa nej stála a spravil sa mi bolestivý monokel na oku (ach).
Ale farbené vlasy sa mi páčia, hlavne tie žiarivé ryšavé, červené, ružové vyzerá to super
nefarbím, ale používam šampón občas... teraz len taký, kde je rozdiel jeden-tri odtiene ale vlasy chytia úplne iný nádych a sú živšie. Je to zmena, ktorú si všimnú možno 3 ľudia, no zrazu mi všetci začnú chváliť farbu vlasov... a ja sa tvárim, že je to prirodzené, keďže odrast nevidno a v lete mám tiež takú farbu a prirodzeným spôsobom.
A páčia sa mi farbené (vkusne of course) aj nefarbené (pokiaľ to práve nie je tá šedo-hnedá, ktorá nevyzerá moc dobre)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a nemyslím si, že by samotné farbenie až tak ničilo, práve naopak.. dnes už do tých farieb primiešavajú také výživné látky, že máš eľte 2 týždne potom tie vlasy oveľa zdravšie..
ale tak, ja fabím tak, že mi to neničí. A ak by som nemala originál farbu, ktorá je strašne o ničom a nevýrazná, tak na to kašlem, ale čo inak človek narobí s myšacou?
1.odrasty vyzerajú zle
2.niekto nevie trafiť farbu, ktorá sa mu hodí
3.keď človek mení každého pol roka farbu, tak to už asi bude mŕtve
4.zase ako na kom, niekomu sa aj farbené hodia a skrášli ho to
@mkamka (síce viem, čo si chcela povedať, ale nedá mi) v podstate sú všetky vlasy mŕtve
akože, mne sa aj tie moje páčia (aj keď sú možno "obyčajné" hnedé )
Len nie som príliš fanúšikom báb, čo majú od farbenia pomaly 3 vlasy na hlave a ešte aj tie na nie príliš blízkych miestach a kečku si nafarbia na čierno...
farebné neodsudzujem, ale keď si ich farbíte tak aspoň pravidelne, lebo odrasty sú fakt nechutné
ja mám v podstate oboje,lebo mi v novembri preplo a dala som si na dolné vlasy caramel,kto samozrejme nevidno veď prečo by aj... iba sem-tam to niekto zbadá na sluníčku alebo keď sa konkrétne zameria na moje vlasy,že "aha, ty máš dvojfarebné vlásky" (a našťastie ani nevidno,že to vyrastá)
a teda vrch je tmavohnedý-moja farba,podľa mňa pekná.
takže takto... som spokojná a to je všetko,čo som k tomu chcela dodať
Ale farbené vlasy sa mi páčia, hlavne tie žiarivé ryšavé, červené, ružové vyzerá to super
A páčia sa mi farbené (vkusne of course) aj nefarbené (pokiaľ to práve nie je tá šedo-hnedá, ktorá nevyzerá moc dobre)