Je nás tu aktuálne aktívnych uz len naozaj málinko, no o to viac sa tu navzájom poznáme Tak mi napadlo, z týchto par ludi (tých naozaj stale aktivnych), koho mate najradšej? Resp. lepsie povedane, ktorí ľudia vám napadnú ako prví? Kto je vám aktualne najviac sympaticky? Aby sme sem po čase znova vniesli aj trochu pozitivity
Aby sme nemali výčitky, ze mozno na niekoho zabudneme, dajme trebárs max. limit 10 ľudí (ale kludne to môže byt aj menej), na ktorých si prave v tejto chvili ako prvých spomenieme. Alebo aspon jedného, dvoch, troch s tym, ze bude samozrejme jasne, ze su tu aj ďalší, ktorých ste si obľúbili. Môžu to byt kludne aj ľudia, s ktorými ste si nikdy nepísali, nepoznáte ich, iba su vám sympatickí. Ale max. 10 prosím.
najradšej čítam statusy a blogy od @h8u , sympoška s ktoru by som si asi aj v real life rozumela je @riddiculus , zaujímavá osoba mi príde @thunderstorm , zaujímavý mi príde aj @yoss aj ked o ňom vlastne dokopy nič neviem, iba že sa tiež venuje športu no a potom mám rada všetkých chronických hviezdičkovačov mojich príspevkov ako @leknkaska1@passerine@patrixo@mayben@dee99 a @torpedo08
@dz@14 Awww, sympatie sú vzájomné, teba menujem tiež. Okrem toho všetkého si podľa mňa veľmi pekná.
Potom drahá @dreyjir , @thunderstorm , @h8u , neviem, kto to je, čo to je, ale @nikto. Inak mám rada asi každého, len toto mi tak hneď napadlo.
Tak aj s tebou @azizi určite, však sme si aj viac volali ešte toho roku, tak sa poznáme lepšie. Potom určite tuto @passerine , proste baba ktorej som myslím si určite sympatický, ktorá ma vie pochopiť a s ktorou aktivita písania si stále zotrváva, takže sympatie tam budú na oboch stranách. Určite aj @torpedo08 , on je človek tuto častokrát aj taký jediný, ktorý je tu a so mnou aj pokecá, aj o Benym sa porozprávame a tak ďalej. Stretnúť by som ho chcel určite. Potom sú to aj ďalšie nicky, s ktorými som si popísal alebo inde pokomunikoval dosť, takže sympatie tam sú, napr. @silentcry@sianagirl245@tasara@yoss a aj iné baby. To by som mohol poslať screenshot a bolo by to jasné s kým za tie roky komunikujem a s kým komunikácia neutíchla.
...mám rád všetkých, ktorí majú radi prírodu, šport a dávajú sem svoje pekné fotky a zážitky ako napr. @Dz@Tomtoylc , potom ten, čo stále pracuje @Kerrang a nešiel do jaskyne super chalani sú aj @Llover753 a @Vladqog , no už málo sem chodia a @Riddiculus je asi pohoďáčka ...
@yoss@28 jj, však kurňa aj ja chcem mať dovolenku, ale koľko mám.. Budem rád, keď 5 dní budem mať, je to na nervy robiť počiatočné mesiace v robote a tiež si chcem oddýchnuť.
Snažím sa byť pozitívny, ale je ťažké si vybaviť niekoho odtiaľto kto by mi neliezol na nervy. To by som musel tagovať ľud,í ktorí tu nič nepíšu asi a to ty nechceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Aby sme nemali výčitky, ze mozno na niekoho zabudneme, dajme trebárs max. limit 10 ľudí (ale kludne to môže byt aj menej), na ktorých si prave v tejto chvili ako prvých spomenieme. Alebo aspon jedného, dvoch, troch s tym, ze bude samozrejme jasne, ze su tu aj ďalší, ktorých ste si obľúbili. Môžu to byt kludne aj ľudia, s ktorými ste si nikdy nepísali, nepoznáte ich, iba su vám sympatickí. Ale max. 10 prosím.
Za mna su to napr. @Annyejnji , @Passerine , @Kerrang , @Torpedo08 , @Mariquittka , @milgamman , @mayben , @mielikki , @Erixa , @Kaiserchief1 , ... A mnohí ďalší, ktorí mi postupne napadajú
Potom drahá @dreyjir , @thunderstorm , @h8u , neviem, kto to je, čo to je, ale @nikto. Inak mám rada asi každého, len toto mi tak hneď napadlo.
a ešte aj @kerrang a @johnysheek
a vlastne aj všetkých ostatných (okrem tých pár, čo ich idem vymenovať do toho druhého fóra
ešte z tých aktívnych napr. @clarise
potom sú tu takí, čo mi nevadia ale nie sú mi veľmi blízki.
a potom je tu zvlášť kategória, na ktorej čele je screamnose a ku tej sa asi nemusím vyjadrovať
ale chodím sem už málo, aj to pozriem väčšinou len fotky alebo sám nejaku pridám, pre spestrenie