čistú vodu z vodovodu. s výnimkou mlieka, ktoré ale nepovažujem za substitút a kávy, ktorú pijem pre iný účel, pijem niečo iné ako vodu z vodovodu v priemere možno aj menej ako raz týždenne.
Voda z vodovodu najviac (+sem tam v nej citrónová šťava), každé ráno pohár mlieka (občas obohatený o kakao) a čaj (hlavne v chladnejších ročných obdobiach). Veľa športujem, ale v živote som nesiahol po ionťákoch ani proteínoch ani neviem po čom, nezaujíma ma, že by mi to MOŽNO nejako pomohlo. Pri športe som nič iné za celý život nepil, ako obyčajnú vodu. Šport je re mňa celoživotná záležitosť, preto nepotrebujem riešiť žiadne doplnky aby som bol "rýchlo vo forme". V tej som jar/leto/jeseň/zima
@giordano Stáva sa aj to, ale mne to len a len pomáha . Každý má nejaké záľuby, u mňa šport zaberá veľkú časť voľného času a zdravotne mi len prospieva.
ak mám chuť tak si v obchode kúpim niečo sladené, občas energeťák, občas niečo iné, džus atď (najčastejšie tie capri sonne) no a inak len to čo mám k dispozícii, čiže čistá voda, sirup, káva, mlieko, čaj ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
čaj
občas rastlinné mlieka
(zelený)
čaj
ochutené minerálky
občas aj nezdravé sladené nápoje ala Coca cola
mlieko
...
» www.kamzakrasou.sk/prirodne-mlieka...
Amatol,nehnevaj sa ,ale športom k trvalej invalidite
Neviem kolko vod ty poznas, ja len jednu..ciru tekutinu bez vone a chuti, najlepsie capovana. Aj u mna doma.