nazdars, podla noveho zakona ak mam vodicak B dlhsie ako 2 roky smiem jazdit na motorke do 125ccm ak ma automaticku prevodovku.. mna ale zaujima, mozem na vodicak B jazdit na motorke 50ccm s manualom? ci na manual potrebujem Acko? dikyy
bo keeway ma pekne enduro/sm 50ccm s manualom, vytiahne okolo 80 a zere okolo 2.5 litra.. tak reku ci si koli nej musim robit Acko alebo mi staci co mam
@aversio ale vsak ked si robis B tak by ti mali hned aj zapisat do vodicaku AM tiez, ci ako sa to teraz vola. AM je vodicak na malu motorku do 50ccm. to nemas na vodicaku napisane nic ine okrem B?
@mefistofel mam B, B1 a AM.. ale neviem ci AM zahrnuje 50ccm aj s manualnou prevodovkou, alebo len automat.. (lebo 125ccm zahrnuje len automat, na manualy to neplati)
@aversio AM je do 50ccm ci je to manualna alebo automaticka prevodovka to nikoho nezaujima. sice s maximalnou konstrukcnou rychlostou 45km/h ako je pisane, ale kazda motorka 50ccm ma to napisane v papieroch takuto konstrukcnu rychlost
(a neviem ci v skutocnosti prislo do platnosti to ze 125ccm skuter mozes mat ked mas B vodcak, ale sa mi zda ze nie, len to chceli ale neujalo sa to, neviem presne)
co som mal prvu motorku cagiva prima 50, to bol 2T a tam som mal maximalku skoro 110km/h a to nikoho nezaujima staci ked to mas v papieroch
@mefistofel zatial neprislo ale v novom zakone co pride do platnosti teraz dakedy to bude... no a ono to nie je problem ked v papieroch ma pisane 45km/h ale realne vytiahne 80 - 90? lebo to policajti vidia ze nejdes 45 ked ta zastavia mimo mesta pri tych hromadnych kontrolach co oni zvyknu mavat..
@aversio pravdupovediac, na motorke ta aj tak nezastavia a aj keby velkou ale velkou nahodou ta zastavia, aj tak ti nic nepovedia. Mozno jedine keby ides v dedine/meste viac ako maximalna povolena rychlost je, a na dialnicu/na cestu pre motorove vozidla by si na takej moto nemal ist, takze ostatne nemusis riesit.
Inak pozeram keeway tx 50 sm (enduro) co predavaju, ale to je 2T , a poviem ti jedno, urcite nezerie 2,5litra na 100km ale skor tie 3-4litre
mno na predajni mi vraveli 2.5 - 3.. ale tym ze to je 2T sa vraj da az na 80 - 90 km/h odblokovat.. ale viac menej mi ide o to ze nemusim robit iny vodicak na to, lebo nemam kedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(a neviem ci v skutocnosti prislo do platnosti to ze 125ccm skuter mozes mat ked mas B vodcak, ale sa mi zda ze nie, len to chceli ale neujalo sa to, neviem presne)
co som mal prvu motorku cagiva prima 50, to bol 2T a tam som mal maximalku skoro 110km/h a to nikoho nezaujima staci ked to mas v papieroch
Inak pozeram keeway tx 50 sm (enduro) co predavaju, ale to je 2T , a poviem ti jedno, urcite nezerie 2,5litra na 100km ale skor tie 3-4litre