do toho oktipu som sa chcela osobne opytat ale mali to tak vzadu zastrcene pri garazach takze ma to odradilo dost. aspon myslim ze to bolo to. dakto odtial vychadzal prave a som sa citila akoby som sa pomylila. take...uroven troska no...
Grendel, všetci pohodári Netreba sa hanbiť, keď ti niečo nejde a pýtať sa hlavne nato, ja som osobne mala dohodu s inštruktorom, aby mi na konci vždy zosumarizoval jazdu a ja som si to zapísala a na druhej som sa snažila tým chybám vyhnúť no občas to nešlo podľa plánu A je jasná vec, že keď som spravila nejakú chybu, tak mi to rovno pritom povedal.
Ale nespravila som to na prvý krát, tak hlavne nestresovať a čo nie je jasné povedať inštruktorovi v akejkoľvek autoškole a aj napriek ich plánom jazdy si myslím, že budú ochotní si to s tebou prejsť a ak nie, choď do inej
Nestresuj, autoškola ja začiatok a hlavne si osvoj dobré zvyky na cestách, lebo je strašne veľa magorov a na tích si treba dávať pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale nespravila som to na prvý krát, tak hlavne nestresovať a čo nie je jasné povedať inštruktorovi v akejkoľvek autoškole a aj napriek ich plánom jazdy si myslím, že budú ochotní si to s tebou prejsť a ak nie, choď do inej
Nestresuj, autoškola ja začiatok a hlavne si osvoj dobré zvyky na cestách, lebo je strašne veľa magorov a na tích si treba dávať pozor