Čaute mám taku otazku ohladom vodičaku a odkladu ktorý asi mam ja aj kamarat proste robili sme si vodičak a tri dni pred 18 som mal skušky a on 5dní pred 18.Teraz sa chcem opýtat či mam nejaký odklad a či s tým ma niekto nejake skusenosti.Že ked ma zasta
@shifter tak zvyčajne sa na to ani nepozerajú, neveim asi dva mesiacepo 18( taktiež som spravil v 17ke) som jazdil zastavili ma pozreli si a nič v pohode Podľa toho kto ťa zastaví
ak spravíš vodičák pred 18, tak musíš jazdiť s doprovodom do 18ky, ale minimálne 3 mesiace
príklad: ja som spravila vodičák v auguste, 18 som mala v októbri, keďže to neboli ešte 3 mesiace od skúšky, bez doprovodu som mohla jazdiť až od decembra
ALE kamarátka spravila vodičák v septembri, 18 mala až marci, takže ked dosiahla 18 mohla už spokojne jazdiť sama
Každy vraví inak a dokonca ani niektorý inštruktori v tom nemajú jasno. Tiež som teraz skončil (asi pred 5 dňami) a osemnásť mám o tri týždne približne. Mne vravel inštruktor, že nemôžem, kamarátov zase, že od osemnástky si za seba trestno právne zodpovedný a, že to nieje problém. Strýko mi tiež vravel, že mohol by som od osemnástky jazdiť sám. Má sa spýtať kamaráta čo robí na policajnom riaditeľstve a dá mi vedieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
príklad: ja som spravila vodičák v auguste, 18 som mala v októbri, keďže to neboli ešte 3 mesiace od skúšky, bez doprovodu som mohla jazdiť až od decembra
ALE kamarátka spravila vodičák v septembri, 18 mala až marci, takže ked dosiahla 18 mohla už spokojne jazdiť sama