Nevie niekto čo my spravia policajti ak ma chytia bez dozoru ? Mám 17 a vodičák už mám v ruke no je november a len vo februári mám 18 to znamená že len od 18 s miem jazdiť sám ale čo sa stane ak ma chytia samého už teraz pred 18 ?
ale on uz chce byt velky sofer, vsetkym dokazat ze nato ma.. hlavne pred kamaratmi takych uz bolo, ani sa netreba snazit mu to vyhovarat, jedna krizova situacia a chlapec sa dosere z toho ako lion, ked nebude vediet ako ma zareagovat
@erjedna -kamarát ja som už sedel v aute keď ty si sa ešte z formičkami hral v pieskovisku Ja jazdievam veľa hlavne v lese poliach už viac rokov a teraz aj z ocinom som už bol v blave a som z malého mesta a bez pomoci otca ktorý sam nevedel čo robiť , som všetko robil pekne a nezdržiaval som zbytočne a ani nič ani krízová situácia nebola ja sa nebojím,,, a kamaráti vedia že viem jazdiť a mnohých som ja učil ,,,aj hej aj zafrajerovať pred nimi ale hlavne chcem isť za kamoškou ktorá sa mi páči
@ssnehulienka nie nestojí keď že ma to stálo veľa mojich vlastných peňazí a času ale kamošku chem už vidieť
@smajdalf neviem lebo ja som počul od jedného že ak ma chita tak mi ho zoberú ale na 18 vrátia či čo len preto sa pýtam
Vlak nemáme a keď že ani ona tam nemá a spoje má na hovno tak by to bol risk že domov nedôjdem
A veď hej ja sa snažím vyčkať to len za kamoša nevm ako to je
Inak neverím že vieš tak skvelo šoferovať ako o sebe prehlasuješ. To že máš vodičák a jazdil si už aj predtým, neznamená, že si úžasný šofér a vieš všetko
@montik tak keďže auto viem ovládať skvele tak sa sústredím len na cestu a nad značkami trošku rozmiešam ale inak mám v tom prehlad tak že nemám v tom problémy vážne veď raz ta môžem previesť tak uvidíš
Nikdy nevies co sa moze stat... Aj super vodici mozu nepekne havarovat. Si mozes povedat, ze tebe sa to nestane, ale nahoda je svina... Len aby si potom nemal vycitky cely zivot :/ takze dalej si tu navravaj aky si uzasny...
Aj ja som na tom tak ako ty (17 a vodicak) ale kvoli chalanovi by som nemala potrebu sa dakde vyvazat...
Okej, neprisiel si tu pocuvat ako ta vsetci poucuju... Sorry ale nemohla som si odpustit
budu sa k tebe spravat, ako keby si vodicak ani nemal.. cize zakaz soferovat...
si jazdil po lesoch a poliach? a dokonca aj v blave si bol? tak to si normalne pan sofer a dokonca si si ten vodicak aj zaplatil? no respekt nenormalny, to je ine.. ked brigadujes, tak normalne mas pravo soferovat od 15tky
prepac, ale na to, co si napisal inu odpoved dat ani nemozem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale on uz chce byt velky sofer, vsetkym dokazat ze nato ma.. hlavne pred kamaratmi takych uz bolo, ani sa netreba snazit mu to vyhovarat, jedna krizova situacia a chlapec sa dosere z toho ako lion, ked nebude vediet ako ma zareagovat
@ssnehulienka nie nestojí keď že ma to stálo veľa mojich vlastných peňazí a času ale kamošku chem už vidieť
@smajdalf neviem lebo ja som počul od jedného že ak ma chita tak mi ho zoberú ale na 18 vrátia či čo len preto sa pýtam
A veď hej ja sa snažím vyčkať to len za kamoša nevm ako to je
vzdy ma dojme, ked o 7-8 rokov mladsi ludia obklopeni egom a hormonmi z puberty mi idu rozpravat co vsetko uz oni zazili, to je vzdy take zlate
a mna mladi ludia, ktori chcu byt strasne dospeli silou mocou
Inak neverím že vieš tak skvelo šoferovať ako o sebe prehlasuješ. To že máš vodičák a jazdil si už aj predtým, neznamená, že si úžasný šofér a vieš všetko
Aj ja som na tom tak ako ty (17 a vodicak) ale kvoli chalanovi by som nemala potrebu sa dakde vyvazat...
Okej, neprisiel si tu pocuvat ako ta vsetci poucuju... Sorry ale nemohla som si odpustit
si jazdil po lesoch a poliach? a dokonca aj v blave si bol? tak to si normalne pan sofer a dokonca si si ten vodicak aj zaplatil? no respekt nenormalny, to je ine.. ked brigadujes, tak normalne mas pravo soferovat od 15tky
prepac, ale na to, co si napisal inu odpoved dat ani nemozem...