a @student1 to zalezi od toho, ze do akej autoskoly chodis.. max trva take 3 mesiace, ale da sa spravit aj za 2 alebo ked si "priplatis" tak aj za mesiac.. ale tak to potom aj vyzera na cestach
@student1
S mojou "partiou" na autoškole to trvalo vyše 3 mesiacov Takže neboj nič Každý sme odvolávali jazdy, lebo sme mali vypité, nechcelo sa nám atď.
@toxo nepoznám nikoho, kto by si robil autoškolu bez toho, aby vedel auto čo len naštartovať no dobre, preháňam, ale aj tak, žena sa nezaprie... za 40 hodín pochybujem, že sa naučím cúvať, parkovať alebo že získam odhad
V 18tich som si robila a pred nástupom som nevedela nič absolútne a za dva mesiace ma všetko v pohodičke naučili na skúškach som nemala s ničím problem
@hoperpohroma Mne instruktor den pred skuskou povedal, ze nemam chciet vodicak a ze je irelevantne, aby som ja soferovala (cim ma skoro rozplakal uprostred krizovatky)...a to som neurobila ziadnu velku chybu, a dala som...takze nemaj strachy, existuje nadej
v 26, panický strach zo šoférovania pred necelým rokom ma tá fobia začala opúšťať, tak som sa do toho konečne pustila.
Vodičák som dostala na druhý krát. Opakovala som jazdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a @student1 to zalezi od toho, ze do akej autoskoly chodis.. max trva take 3 mesiace, ale da sa spravit aj za 2 alebo ked si "priplatis" tak aj za mesiac.. ale tak to potom aj vyzera na cestach
S mojou "partiou" na autoškole to trvalo vyše 3 mesiacov Takže neboj nič Každý sme odvolávali jazdy, lebo sme mali vypité, nechcelo sa nám atď.
a neboj, za 40 hodin sa toho na teba nalepsi az az
A k ankete.. mam 17 a ešte nemám plánujem robiť tak v 18-19 rokoch
:letim:
Vodičák som dostala na druhý krát. Opakovala som jazdu