Prosim vás..vodičák na B viem že sa dá spraviť od 17-tich + ked chceš jazdiť treba mať dohlad..no chcem sa opytať či neviete či sa nedá náhodou niak od 17 jazdiť aj bez dozoru? napr. do školy? Dakujem
podľa mňa prvých pár mesiacov budeš aj tak na tom aute jazdiť cca v takej rýchlosti ako skúter
ale často je to v meste rýchlejšie.. no na to si sa nepýtal
@yuri88 veď vravím, že majster sveta...toto je najlepšie, keď tatko kúpi auto a nejaký neskúsený robí zo seba frajera...v 17tke by ti to na taký presun do školy úúúúúplne postačovalo, trochu by si sa zorientoval v premávke, zistil čo a ako...či čo?? chceš v 17tke nejaké silné auto, sedadlo si dáš tak, že budeš ležať, stiahneš okná, pustíš hudbu na plné pecky a pôjdeš cez mesto 90tkou??? Budeš ozaj frajer....
@15matka14 pozri..mám 16 rokov..teraz kebyže začnem robiť vodičák na 50cm3 tak by to niaky čas trvalo..potom by som sa cez leto povozil a v zime ked je sneh tak čo? Myslím že skúter ked je sneh jazdiť nemôže..a to že mi kupia auto snad nerieš,nevieš jaký život žijem/žil som..Dakujem
@yuri88 mne je jedno či ti kúpia nekúpia auto....mne tu ide o to, že hneď si povedal že skúter je pomalý...proste zákon je, že sám môžeš autom jazdiť až v 18tke tak neviem čo vymýšľaš...skúter je pomalý, ale pre začínajúceho a na dochádzanie do školy to stači viac než dosť..zimu by si rpežil aj busom, doteraz si 10 rokov chodil takto do školy a si tu...
@15matka14 a neni skúter pomalý? podla mna je..no každý ma nato iný názor..doteraz som 10 rokov nechodil do školy busom..lebo školu mam 5 min od domu..takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
do 11kW a 125 cm^3 sa mi zda
ale často je to v meste rýchlejšie.. no na to si sa nepýtal