Neviete ako dlho sa robí vodičák ? Lebo čo som sa pýtal kamarátov tak vraveli že 3,4,5 mesiacov..A nemá niekto náhodou skúsenosti s rýchlym kurzom na vodičák ?
Za mesiac a pol som ho musela mať určite - tlačil ma čas.
To je asi závislé od splnenia počtu jázd a keď si odjazdíš potrebný čas, môžeš ísť na skúšky. Teóriu sa naučíš aj cez víkend, kopu z nej už ovládaš.. A práveže by som nepovedala, že je to horšie - robiť vodičák kratšie - aspoň ja som teda takto jazdila častejšie, nie ako kamaráti, čo mali jazdu raz za týždeň.
Studenti ktori si ho robia pocas strednej si ho mozu robit aj 5 mesiacov, aspon tolko to trvalo mojim spoluziakom. Normalne po skole ho mas hotovy zhruba za 2 mesiace.
ja som mal asi mesiac teoreticku cast, a potom som bol dvakrat na jazdach a spytal sa ma, ci nechcem ist skor na skusky, a ja ze v pohode, kedze jazdit som uz vedel.. takze nieco cez mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tak napríklad kamaráti niektorí spravili za tri týždne a niektorí za tri mesiace.. asi záleží aj od inštruktora, alebo od toho ako ti to pôjde a tak
my sme zacinali niekedy koncom februara a skusky su na konci aprila a na zaciatku maja
To je asi závislé od splnenia počtu jázd a keď si odjazdíš potrebný čas, môžeš ísť na skúšky. Teóriu sa naučíš aj cez víkend, kopu z nej už ovládaš.. A práveže by som nepovedala, že je to horšie - robiť vodičák kratšie - aspoň ja som teda takto jazdila častejšie, nie ako kamaráti, čo mali jazdu raz za týždeň.
Ale myslim ze rychlo kurz tak 1,5-2 mesiace
aja ked som robil vodicak tak to trvalo dlhsie...