Robím to vždy zase nie že blikám diaľkovými celú cestu ale sem tam bliknem ..a pozdravujem všetkých vodičov ktorí to robia tiež,pretože už mi to nie jeden krát ušetrilo peňáz Je to pekná pomoc...Ale už som si radšej dal namontovať antiradar
Nerozumiem, ako môže zákon povoliť napr. V Rádiu Slovensko hovoriť kde su policajti a kde sledujú rýchlosť atď... Vsak oni ta majú zastihnúť nečakane a skontrolovat, to akoby pomáhali nezodpovednym vodičom sa pripraviť a priputat atď, ...
A k téme, nie...
@6 policajtom by malo ísť o bezpečnosť a teda keď niekto na základe správ v rádiu spomalí, môže tak predísť nehode. A hádam aj policajtom by mohol byť život prednejší ako pár € za pokutu
@rayennn Pretože cieľom kontroly polície nie je ti dať pokutu, ale znížiť nehodovosť/ smrtelné nehody. Napr. v určitom úseku kde je tá nehodovosť vyššia a keďže to počuješ v rádiu, že tam stopuje hliadka tak hneď spomalíš, dáš si pás, zapneš svetlá. Teda jazdíš bezpečnejšie.
Niekedy do rádia volajú samotný policajti, že stopujú v úseku kde vysoká nehodovosť a v daný čas vysoká premávka.
A denne fakt aspon jednemu cloveku bliknem, ze nesvieti.. Alebo ked som napesi tak rukou ukazem. To fakt neni mozne, kolki ludia tu nesvietia.. a mne sa to neda nevsimnut.
Tak mňa osobne to už dosť krát zachránilo pred pokutou a možno aj horšie, takže som za takých ľudí rozhodne rád a tak isto blikám na protiidúce autá ak vidím hliadku.
Bohužiaľ dnes je to už len o tom čo najzákernejšie sa niekde postaviť a vyberať pokuty a buzerovať ľudí.
@rayennn a jak by to jako mali zakazat? vydat zakon ,že "je zakazane hlasit radary v rádiu"? nebud naivný ,o 5 minut by vymyseli iný sposob ako to ohlasit
ja tiez nechapem, ako moze byt dopravny servis legalny... sak tym, ze to vyhlasia, nijako neznizia nehodovost. akurat ti vodici, co jazdia jak bezohladni kkti, na tu chvilku v danom useku spomalia a potom zas pridaju a sposobia havariu mozno o kilometer dalej:?:
to uz aj nech hlasia, po ktorych uliciach sa pohybuju hliadky, aby mohli zlodeji nerusene kradnut inde, nech ich nahodou neprichytia ô__ô
heh, by si sa čudoval koľko hláseni je falošných...veď poliši s nimi spolupracujú a ťažke úseky nehodovosti naschval hlásia, že je tam hliadka...
no a čo vodiči?, vodiči spomalia a vyblikujú po druhých
je to psychologická "hra"...
joj ľudia, čo vy všetko neviete čo sa robí
@zajkousko Neviem odkiaľ si prišiel na to, že ak vodič počuje v rádiu hlásenie o radare, tak na základe toho začne vyblinkávať po druhých.Napríklad ja blikám len ak vidím hliadku ktorá "meria" autá v protismere..len ak ju vidím...To znamená že som prešiel úsek v ktorom merali a upozorním protiidúce auto bliknutím diaľkových svetiel že je jeho smer po ktorom ide meraný ....
Ty si dobrá psychologická hra ...
vodičák nemám, ale ešte som o tom ani nepočul, a teraz aj keď som počul, tak aj keby som ho mal, tak by som na to tak do týždňa zabudol a len by som sa divil keby som videl niekoho blikať že o čo mu ide, či mám niečo s autom, alebo robím niečo zle, alebo on má niečo s autom, alebo čo...
nemam vodicak, ale ak budem mat tak to budem na 100% robit! pride mi to super a ked idem s kamosom tak niekedy blikame len tak, ak ide niekto rychlo, aby si myslel ze meraju a spomalil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A k téme, nie...
Niekedy do rádia volajú samotný policajti, že stopujú v úseku kde vysoká nehodovosť a v daný čas vysoká premávka.
a normálne, že raz som aj ja blikla!
Bohužiaľ dnes je to už len o tom čo najzákernejšie sa niekde postaviť a vyberať pokuty a buzerovať ľudí.
to uz aj nech hlasia, po ktorych uliciach sa pohybuju hliadky, aby mohli zlodeji nerusene kradnut inde, nech ich nahodou neprichytia ô__ô
to je nejaký druh závisti?
a @18
heh, by si sa čudoval koľko hláseni je falošných...veď poliši s nimi spolupracujú a ťažke úseky nehodovosti naschval hlásia, že je tam hliadka...
no a čo vodiči?, vodiči spomalia a vyblikujú po druhých
je to psychologická "hra"...
joj ľudia, čo vy všetko neviete čo sa robí
Ty si dobrá psychologická hra ...
@husky za co si to zasluzi?
Jazdím normálne, ale sem tam mi to fakt zachránilo peňaženku, takže áno pomáham
nemam vodicak, ale ak budem mat tak to budem na 100% robit! pride mi to super a ked idem s kamosom tak niekedy blikame len tak, ak ide niekto rychlo, aby si myslel ze meraju a spomalil