prosiim neviete ake su teraz podmienky na spravenie tohto vodicaku?.. myslim ze je to od 16.. ale potrebujem vediet, ze ci sa da spravit hned na 125ku alebo sa pred tym musi spravit na 50ku. a kolko priblizne stoji dakujeem
nemusíš mat na 50, bratranec robil v 16, je to A1 to neni ani že na 125-tku, ale moto do 11 kW v TP čiže v pohode možeš mať aj MZ 150 alebo dáku novšiu 125 a je to okolo 200-300 € .. ale bratranec to robil na SPŠ Dopravná, a tam maju vidičské za polovicu a robil to za 133€
"Do podskupiny A1 patria motorové vozidlá skupiny A s najväčšou konštrukčnou rýchlosťou vyššou ako 45 km/h, ktorých zdvihový objem valcov motora nepresahuje 125 cm3 a výkon nie je väčší ako 11 kW."
cozee???..myslela som to tak ze keby mam narodky napr v jdecembri tak ze by som skusky robila niekedy v septembri aby som to nerobila ked bude zima lad a pod...a dostala vodicak az ked dovrsim vek. zatial mi kazdy povedal ze sa to da.. ale nikto nevedel o kolko skorej :/
@kittyss proste nie ! Povedzme že robíš vodičák na auto. Môžeš ho mať od 18. V deň skúšok musíš mať 18 !!! Kurz VP môžeš robiť 2 roky dopredu, ale v deň skúšok MUSÍŠ
nene.. to sestra si chce robit.. ja som sa o to nezaujimala. bo mam narodky v juny .. ale ona cez zimu takze by to bolo dost zle robit si vodicak ked bude sneh a tak.. :/
Mne zaujma či se da spravit vodičky preukaz prahe pretože tu se ktomu nedostanem v Bratislave tu skratka nemožne ma lekárka my neschvali ani dalšom roku ini šialnci maju a robia zlo a dobry lide si nemožu dovolit je nespravedlnost na slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
"Do podskupiny A1 patria motorové vozidlá skupiny A s najväčšou konštrukčnou rýchlosťou vyššou ako 45 km/h, ktorých zdvihový objem valcov motora nepresahuje 125 cm3 a výkon nie je väčší ako 11 kW."
lebo v profile mas uvedene 18 rokov,
a v 18tke mozes robit vodicak na moto A>25kw cize sa ti neoplati robit na 125ku