Ahojte, mám takú otázočku hlavne na nízke dievčatá, ktoré si robili vodičský (ale aj na ostatných) Dotiahnete v pohode na pedále? Lebo ja som si to bola dneska skúšať na rodinnom aute ale nevedela som došlapnúť spojku dobre.. Meriam 1,45cm.. Neviete o
@radok hlavne, ze sa boja. spoluziacky moje to je hruza des. nesoferuju lebo sa boja, lebo nesoferuju lebo sa boja... zacarovany kruh.. sak sa prekonaj a sa zbav toho strachu praxou more! "ta neee bo vsade vela aut, ja budem soferovat ked nikde nikto nebude" ..
Ja mam 160cm a nemala som problem s dočiahnutim na pedale, ale musela som sa dať uuuplne najviac dopredu U mna bol skvor problem, že som nemala dobrý výhľad, tak som si dávala vankúš pod zadok
@2 ked som si dala sedačku, zase som nedotiahla na zem @12 a @17 však viac sa uz nedá @8 vraj hej spolužiačka je o centimeter vyššia a ma vodičsky uz rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Dvovodu ?
(Nezabi ma je to džouk a nedá sa mu odolať )
Dvodod, skvor...
Ide vam .