uhlíky uprednostňujem kokosové /napr. bamboocha, cocobrico/. Je pravda, že trvá dlhšie než sa rozhoria, ale majú dobrú výhrevnosť a neni tam cítit tá "technickosť" a umelosť samozápalných uhlíkov.
Ale keď samozápalné, tak asi Three Kings.
Z tabakov mám najradšej mix lesného ovocia, čierne hrozno a vanilku a zelené jablko. /Al Fakher, Nakhla/
uhlíky sú najlepšie kokosáky, ak chceš niečo rýchlejšie tak samozápalné, ja som mala nejaké v čiernom obale značku si nespomeniem ale ak tak, kupuj tie väčšie..
no a tabak al fakher, vôbec by som nekupovala nakhla to je humus, teda aspoň pre mňa..z príchutí napríklad mäta (môže byť aj v kombinácii s inou, podľa toho čo máš rada..), ako tu už vyššie spomínal dakto tie shiazo kamienky - ja ich mám doma (mint, redbull) a spokojnosť..počula som že nie každá príchuť stojí za to, ale mint nič nepokazíš a chutí fakt dobre + dobrý dym..
@bloodypunk bamboocha je oproti cocobrico lepšia. Obidve sú prírodné, ale bamboocha sa rozhorí skorej /výhoda je ak máš tryskový zapalovač, no ja som raz použil aj čajovú sviečku, ked som bol vonku /
jo, vyskúšaj tú lesnú zmes. Mne najviac chutí. Je to úplne ako ovocná müsli tyčinka.
Ja mätu neznášam. Je dosť silná a mala by sa jedine kombinovať ešte s niečim.
@bloodypunk uhliky cocobrico ktore tu uz niekto spominal su naozaj dobre
z Tabakov je asi najlepsi u nas na trhu Al Fakher alebo Romman- oba su dobre z prichuti mne najviac vyhovuju veci ako visne, hrozno, alebo vodny melon. Mne napr jablko nechuti vobec- ale ini si ho nevedia vynachvalit.
Tabak - El Nakhla Molasses (Sweet Melon) ... tento tabak je proste uzasny, co sa tyka uhlikov tak zatial som mala vsetky co boli na hovno, ale dalo sa to s nimi prezit xD
A nie sú kokosové, ale bambusové (aj z názvu to vieš usúdiť
Medzi sračky zaraďujem aj CocoCoal a menšie, fajčiteľnejšie sračky TomCoco (strašne smrdia a štípu v očiach). Tým sa vyhni. No a samozápaľné ani nepomýšľaj .)
Cocobriká sú super, ale dlho sa nahrievajú.
Ja som celkom spokojná s Coco Smokers, nahrejú sa rýchlejšie, nesmrdia, adekvátne dlho horia
Čo sa týka tabaku, AL Fakher je topík topíkov.
Potom dobré sú ešte Jeff elements, avšak tie by si si musela namiešať sama Ale príchute sú exotickejšie (guava a kokos sú asi moje najobľúbenejšie)
Potom ešte Mizo je fajčiteľné, a ak nie je nič iné, aj Nakhla...ale Nakhla je najnižšie.
Čiže ak chceš úplnú mňamku, skombinuj Cocobrico a Al Fakher (tmavé hrozno je super, ale ja som sa ho už prefajčila)
@demoniqangel ale nepreháňaj zasa, s @matwejo -m sme na Bamboochach pálili tabak pomerne dlho a nebolo to vôbec zlé... rýchlo sa rozhoria a rýchlo aj odídu, to je jediná kvázi nevýhoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale keď samozápalné, tak asi Three Kings.
Z tabakov mám najradšej mix lesného ovocia, čierne hrozno a vanilku a zelené jablko. /Al Fakher, Nakhla/
a vyskúšal som aj shiazo kamienky, no nič moc.
no a tabak al fakher, vôbec by som nekupovala nakhla to je humus, teda aspoň pre mňa..z príchutí napríklad mäta (môže byť aj v kombinácii s inou, podľa toho čo máš rada..), ako tu už vyššie spomínal dakto tie shiazo kamienky - ja ich mám doma (mint, redbull) a spokojnosť..počula som že nie každá príchuť stojí za to, ale mint nič nepokazíš a chutí fakt dobre + dobrý dym..
Ja som mala aj melón a chutil celkom dobre, ale ten mix lesného ovocia ani naozaj vyskúšam.
@nikoll92 to budú asi cocobel
Aj mätu som už mala, ale prišla mi skôr taká obyčajná.
Diky za komentáre.
jo, vyskúšaj tú lesnú zmes. Mne najviac chutí. Je to úplne ako ovocná müsli tyčinka.
Ja mätu neznášam. Je dosť silná a mala by sa jedine kombinovať ešte s niečim.
z Tabakov je asi najlepsi u nas na trhu Al Fakher alebo Romman- oba su dobre z prichuti mne najviac vyhovuju veci ako visne, hrozno, alebo vodny melon. Mne napr jablko nechuti vobec- ale ini si ho nevedia vynachvalit.
akurát tie kokosvé uhlíky sú o hubu keď máš iba niaky lacný zapalovač a si v prírode, to si radšej kúp tie samozapalovacie.
a dávaj bacha minule sme kupili naike lacné že rýchlohoriace a museli sme použit asi 4 na pol hodku.
a tabak je ešte fajn red bull ale ten je tažšie zohnat. Alebo lichi.
z tabakov vyšie spomínané lesné ovocie nie je zlá však ani guava, ruža či jablko
To sú najväčšia najsmradlavejšie najhoršie sračky
A nie sú kokosové, ale bambusové (aj z názvu to vieš usúdiť
Medzi sračky zaraďujem aj CocoCoal a menšie, fajčiteľnejšie sračky TomCoco (strašne smrdia a štípu v očiach). Tým sa vyhni. No a samozápaľné ani nepomýšľaj .)
Cocobriká sú super, ale dlho sa nahrievajú.
Ja som celkom spokojná s Coco Smokers, nahrejú sa rýchlejšie, nesmrdia, adekvátne dlho horia
Čo sa týka tabaku, AL Fakher je topík topíkov.
Potom dobré sú ešte Jeff elements, avšak tie by si si musela namiešať sama Ale príchute sú exotickejšie (guava a kokos sú asi moje najobľúbenejšie)
Potom ešte Mizo je fajčiteľné, a ak nie je nič iné, aj Nakhla...ale Nakhla je najnižšie.
Čiže ak chceš úplnú mňamku, skombinuj Cocobrico a Al Fakher (tmavé hrozno je super, ale ja som sa ho už prefajčila)
chcem ju vidieť, ako so zapaľovačom niekde na lúke rozbehá kokobriká