Kupil som si vodnú na doma na chillovanie,kedže pre mna je to najväčši relax,ale mam k tomu taky daky shit tabak ze Soex a dake uhliky čo za 10 minut sú fuč....Ak máte skúsenosti s dakými poradte čo kupit,najlepšie UK weby
Určite fajči cez brikety ako cez rýchlozápalné uhlíky. Ja mám najlepšiu skúsenosť s Cocobrico. Čo sa týka tabaku.. aj zo zlého dokážeš spraviť zvládnuteľný pomocou rôznych melás...
my zvykneme brať uhlíky cocobrico(kokosáky),rýchlozápalné nešmakujú.
tabaky z takej normálnej cenovej tak Nakhla, Al Fakher ( poprípade nájsť super kamoša,čo si tabak vyrába doma )
bohužiaľ so stránkami ti neporadím,ale google určite hej
Tabaky al fakher alebo starbuzz. Keď máš nejaky shit tabak, tak aspoň melasa trochu pomôže ho zjemniť a ako v @2 písal cocobrico sa dajú určite všade zohnať alebo nejaké bambusové uhlíky a tie rozpalovať na sporáku/triskovým zapalovačom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
poradia ti tam asi najlepšie
tabaky z takej normálnej cenovej tak Nakhla, Al Fakher ( poprípade nájsť super kamoša,čo si tabak vyrába doma )
bohužiaľ so stránkami ti neporadím,ale google určite hej