Prosim vas, neviete niekto ako sa ucinne zbavit vodnych bradavic? Uz ma trapia cca 5 rokov :/ a nvm ako sa ich zbavit. Chodila som aj ku koznemu na vypalovanie, ale po case sa to znovu vratilo...
@majussshka205 vodne bradavice? ako to vyzera? lebo som maval nieco take.. vypalovanie nepomahalo tak som si to vystrihaval noznickami a susil verrumalom.. uz nemam ani jednu..a mal som ich veeelmi vela
@kolini ty by si mal študovať medicinu a isť za dr. kundológa!!!
to čo si tej slečne nakukal za vtákoviny?! hyhyhyhyhy, beťárisko jedno.........
slečná je alergická na nejakú látku s ktorou prichádza do stiku každý deň a ta jej tie bradavice obnovuje!!...dane miesto je potrebne umývať koloidným striebom, je to taka vodička, ona aj tak vypadá a dostať ju bežne v lekárni, tým si miesto umývaj a sterilnou gázou alebo obväzom vysušuj, v žiadnom prípade si to nechytaj špinavými rukami, uterákmi a pod.........filip
@majussshka205 na spodku chodidiel? až terza som prečítala.... zajtra ti pozriem jednu moju vodičko-masť čo som mala ja a tiež som mala na päté a paráadne to bolo ta mastička... zajtra ti to pozriem dúfam nezabudnem a na rukách som mala a mi odporúčali slanú vodu ale som nemala čas a v lete som dosť často bola v slanej vode a som si to ani neuvedomila a oni zmizli samé
@kolini je to infekčná choroba a ten verrumal niekomu nepomôže a doktor by mal prísť na zdroj infekcie, ináč je to debil, že im hneď vypaľuje ....niekedy stači máličko a je po probléme....ľudová medicína ma tiež svoje prednosti a mnohokrát bezbolestné.......filip
@zajko30 doktorka mi povedala, ze mam mozaikovite a rozsirene bradavice..predpisala verrumal a vypalovanie..ale vyliecil som sa sam, organizmus potreboval cas na to, aby sa infekcia stratila.. niekedy sa ziadaju antibiotika, ale tie mi nepredpisal nikto, vraj nebolo treba...
@kolini asi tak, ako píšeš........ja som mal bradavic vari 15 na rukách...stara mati mi raz , keď som bol u nej na dedine doniesla stopky púpavového kvetu a tou mliečnou vodičkou čo z ních vytekala mi tie bradavice potierela.....tak mi to urobila zo 3 krát a som bez bradavíc, same zmizli!....filip
@zajko30 nieco take mi vymyslela priatelka.. ze nech si potieram zltym svinstvom z pupavy alebo z coho tie bradavice na nohach.. mal som to akurat tak tyzden zadrbane od zelenej farby =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ja presne som si to akurat teraz noznickami do toho rypala a ten verrumal sa da bezne zohnat v lekarni? pomaha to naozaj?
to čo si tej slečne nakukal za vtákoviny?! hyhyhyhyhy, beťárisko jedno.........
slečná je alergická na nejakú látku s ktorou prichádza do stiku každý deň a ta jej tie bradavice obnovuje!!...dane miesto je potrebne umývať koloidným striebom, je to taka vodička, ona aj tak vypadá a dostať ju bežne v lekárni, tým si miesto umývaj a sterilnou gázou alebo obväzom vysušuj, v žiadnom prípade si to nechytaj špinavými rukami, uterákmi a pod.........filip
verrumal, noznicky, sem-tam vypalovanie a do niekolkych mesiacov to zmizne... podla mnozstva bradavic na infikovanych miestach...