@fluptak a čo si hop? Smer sa vyjadril, že odhalí svojho kandidáta neskôr. proste len vyčkávajú. A ver tomu, že on kandidovať bude. a Keď tam s dvaja iní "možní kandidát" tak som čakala, že tam bude aj on
@ssnehulienka ja som to preto písal, lebo bolo jeden deň tusím, že ide kandidovať, ale ptm to poprel tak za to
a ja si zase myslím, že miesto premiéra neopustí...prečo by to robil??? dosadí si tam svoju bábku a bude...predsa ako premiér má väčšie právomoci...tak výhodnej pozície sa predsa nevzdá a ak bude kandidovať, zjem svoj klobúk
@elmsi tak s tou Radicovou si ozaj uz kus pozadu, x mesiacov dozadu sa vyjadrila, ze uz nevstupi do sraciek ako je politika (okej, formulovala to drobatko inak)
@fluptak ako samozrejme, ako premier toho zmoze podstatne viac, ale smer sa este vobec nevyjadril koho planuju dat a posobi to ako vyckavanie Fica aby potom vedel, s akymi ideami m a prist aby mu to dobre vypalilo... je sice pravda, ze vladu by este zrobil ale myslim, ze bude chciet ist na istotu, a za tych x rokov si tu prezidenstsku stolicku pekne prirpavil
@fluptak Tak dobre, možno nie kohokoľvek. Ale v postate, je príliš mladý, bývalý KDHák, je arogantný (už prakticky oznamuje, že vyhral, a pritom má dosť malú podporu) a hlavne, tá jeho ALFA, je úplne, ale úplne od veci.
Mne sa Kiska nepáči už len kvôli tomu, ako sa prezentuje. Zatial u mňa vyhráva Procházka, pretože som mala šancu vidieť jeho prezentáciu pred ľuďmi a páči sa mi jeho myslenie. Ale tak politici väčšinou vravia, to čo ľudia chcú počuť takže uvidíme čo čas prinesie
Asi každému je jasné, že kandidovať bude aj Fico. No kandidatúru ešte neoznámil. Ja si myslím, že to je preto, lebo chce počkať do poslednej chvíle, aby naňho jeho protikandidáti nemohli niečo nakydať. Však on sa nemá kam ponáhľať Aj tak vieme, že to vyhrá. Možno by na to nepotreboval ani žiadnu kampaň. A je úplne jedno, koho máme za prezidenta. Akurát, ak ním bude Fico, tak návrhy Smer-u z parlamentu podpíše veľmi veľmi rýchlo. Ale však to robí aj Gašparovič, no nie? Takže žiadna zmena ľudia. Jediným vážnym konkurentom by bola Radičová, ale tá sa do volieb nechystá. Ja osobne by som ju ani nikdy nevolil. Toto všetko je môj osobný názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale nie, nemám to ešte preštudované, tak neviem
a stastny.. stastny nech uci decka hrat hokej nech mozte hovorit na tie princezny len superlativy cely rok aky su vyborni sportovci..
a ja si zase myslím, že miesto premiéra neopustí...prečo by to robil??? dosadí si tam svoju bábku a bude...predsa ako premiér má väčšie právomoci...tak výhodnej pozície sa predsa nevzdá a ak bude kandidovať, zjem svoj klobúk
» www.andrejkiska.sk/podme-zmenit-sl...
» sk.wikipedia.org/wiki/Peter_Osus...
» www.lubicablaskova.com/...
» sk.wikipedia.org/wiki/Radoslav_P...
» sk.wikipedia.org/wiki/Pavol_Hru%...
» sk.wikipedia.org/wiki/Peter_Kalm...
kiska nech podnika..
osusky sa hodi na regionalnu politiku, ma 3 roky do dochodku, prezidentske obdobie je 5 rokov, spekulant ako ziskat vyssi dochodok
prochazka vystudoval Yale..wow.. davam mozno..
Hrusovsky tiez je stary...
kalmus je sice vychodniar, ale nech sa venuje v dochodku umeniu
takze bud carnogursky alebo prochazka
Keby mám práco voliť, volím Petra Osuského.
@ssnehulienka de facto...politika je v podstate nič iné ako stratégia, kde musíš počítať so všetkými možnosťami
Keby, že môžem voliť, volím kohokoľvek, len nie jeho.
kde je fico? KDE JE FICO?!
kde je fico? KDE JE FICO?!