A navyše ma štve, že mnoho ľudí, napríklad keď je referendum voliť nejdú a potom mudrujú, že ako nič nemôžu zmeniť a že aká je vlastne tá poslanecká imunita somarina !
Takže v podstate vyplyva s toho že ludia chodia voliť podla nich menšie zlo... A nenapadlo vas že všetko čo volitte je zlo...a prečo ked vy si niekoho zvolite nedostavate časť jeho platu, nemate pravomoci ako on, nemate imunitu ??? Kiežby všetci ludia nevolili potom by sa ukazalo kolkym akože politikom a politickym stranam ide o dobro občanov....
@puco90 myslim si že demokracia je uplne dokonala ale je tu pre nedokonalych ludi to je ten problem, a najviac ma sere že tu na slovensku to už vobec nie je demorkacia ale skor oligarchia.... a keby som mal byť uplne presny tak je to tu čista partokracia
nevolit je cesta ....ale na to su slovaci este stale dost tupí aby nikto nesiel volit ...este stale sa najde vela takych ktory si myslia ze kruzkom zmenia svoj zivot ....alebo smerovanie tejto krajiny ...pritom pravda je ze len niekomu pomozu ku korytu .....ja som nebol a ani nikdy nepojdem volit .......lebo kazdy ma sam vo svojich rukach to ako sa mu bude darit ...a nepotrebuje na to ziadneho politika ....kym to slovac pochopi tak tu uz mozno aj nikto nebude a posledny zhasne @sumivybanan ...suhlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inac to mam na salame.. a je mi buducnost tejto krajiny zrejme u prdele, kedze sme v srackach bez naznaku zlepsenia..
a treba tomu zabranit aby hlupost vyhrala.
A navyše ma štve, že mnoho ľudí, napríklad keď je referendum voliť nejdú a potom mudrujú, že ako nič nemôžu zmeniť a že aká je vlastne tá poslanecká imunita somarina !
Zrušiť kvóru!!!
Takže v podstate vyplyva s toho že ludia chodia voliť podla nich menšie zlo... A nenapadlo vas že všetko čo volitte je zlo...a prečo ked vy si niekoho zvolite nedostavate časť jeho platu, nemate pravomoci ako on, nemate imunitu ??? Kiežby všetci ludia nevolili potom by sa ukazalo kolkym akože politikom a politickym stranam ide o dobro občanov....