@etelnair nie akurát ma štve, že niektorí mladý voliči nechcú ísť voliť a tak majú šancu vyjebaní komunisti alebo kdh proste kadejaká obmedzená háveď alebo ešte horšie smer
Šak smer
V brezne mala SaS akciu ni ? a Brezno podporuje Smer a akurát tie dva podniky s terasami mali zavreté, ktoré boli v podnájme brezna, plus mal tam prísť z heľpy tuším folklórny súbor ale neprišiel lebo starosta im vraj povedal, že pokiaľ pôjdu na akciu inej strany ako smer tak už nebudú môcť skúšať v dome kultúry na heľpe (kde cvičia)
nechapem vyrok s oranzovou ale sak jebkat na to. neviem ja nebudem volit nikoho. fico je to iste co dzurinda. slota je ozrany caky je madar bugar je madar, a koly sas nejakej slobodnej mamicke s invalidnym dietatkom podpalili auto! fakt smutne! : ´( :´(
@pietro93 objasni mi čo nechápem/čomu sa nerozumiem (myslím to vážne, rád by som si utvoril objektívny názor na momentálnu politickú situáciu na slovensku a čo, ktorá voľba nám prinesie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
PLŤKA more
PLŤKA more !!!
Šak smer
V brezne mala SaS akciu ni ? a Brezno podporuje Smer a akurát tie dva podniky s terasami mali zavreté, ktoré boli v podnájme brezna, plus mal tam prísť z heľpy tuším folklórny súbor ale neprišiel lebo starosta im vraj povedal, že pokiaľ pôjdu na akciu inej strany ako smer tak už nebudú môcť skúšať v dome kultúry na heľpe (kde cvičia)
Ak sa dostanú do vlády, tak naozaj môžme pomaly odchádzať zo Slovenska, lebo nás už tu nič dobré nečaká.
Oui oui!
Je l"adore!
chi chi ze pltka. co to je?