Stáva sa mi v poslednom čase že mi napríklad na pokeci napíše niekto že som pekný. Ja si to nemyslím podla mňa som škaredý ako noc o pol druhej na obed A ešte k tomu som divný lebo pozerávam Smallville
@creeson Nie, nepáči..Ale je to celkom kamarát.. Ked už mám hodnotiť či sa mi nejaký chlap(ec) páči alebo nie, tak zavážia aj iné kritéria ,nie len výzor..aspon pre mna..ale nemyslím si že je to škaredý chlapec, len to nieje môj typ.
Pozri sa ako baba by som mala povedať že vnútorná krása je najdôležitejšia ale ruku na srdce. Čo máš z to keď máš spoločné pár záujmov s napríklad neviem gorilou alebo čím. (neurážam len premýšľam) Ide o celkové priťahovanie. A na sociálnych sieťach sa nezoznamuj radšej v réálnom živote
ale to neber tak či si škaredý abo nie ked ti to pišu máš dobre ja som celý život škaredý na mna len furt blbíé veci ale už som si zvykol iba sa nato zasmejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
kazdemu sa paci nieco ine..
a ďalšia vec: NO A ČO ŽE TI TO HOVORIA????
Pre overenie, aký je vekový priemer a štýl obliekania tých, ktorí (ktoré) ti to píšu?
Aj mňa aj mňa holky ohodnoťte aj mňa
a na 23 niesi ani daky rozumny
Btw: vyzeráš neako divne.
hneď na ráno
@14