Baby, ktore mate skusenosti s dlhodobym voskovanim noh - je mozne, ze sa tym po case chlpky zredukuju uplne na minimum? Doteraz som si nohy holila ziletkou, sem tam depilacne pasiky, alebo som pouzivala dep. kremy (tie co ucinkuju 3, 6 alebo 10 minut), pr
Je to myslím možné, že budú časom rásť také slabšie, ale až po niekoľkých rokoch podľa mňa.
Ale tak asi je to aj individuálne...
Ja som chodila pár rokov na taký špeciálny vosk (aby už nerástli), ale nepomohlo mi to ani trochu a bolo to drahé a ešte mi aj vosk robí veľmi zle na kožu, takže ja som s tým definitívne skončila.
...no takže: ak si budeš depilovať nohy voskovými pásikmi, tak po čase budú jemnejšie a svetlejšie tie chĺpky, alebo niektoré aj prestanú rásť úplne. To však len v tom prípade, ak si ich budeš LEN depilovať (čiže ak medzičasom nepoužiješ žiletku a pod.). Spomínala si, že si ich depiluješ voskovými pásikmi - čiže studeným voskom (čo kúpiš v obchode). Ak však chceš zaručený efekt, odporúčam ti kozmetický salón, kde sa nohy depilujú teplým voskom.
Ak by si sa chcela ešte niečo spýtať, kľudne napíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale tak asi je to aj individuálne...
Ja som chodila pár rokov na taký špeciálny vosk (aby už nerástli), ale nepomohlo mi to ani trochu a bolo to drahé a ešte mi aj vosk robí veľmi zle na kožu, takže ja som s tým definitívne skončila.
ja to riešim roky epilátorom, a stačí mi to absolvovať raz za 3 týždne/mesiac ... aj to sú už len sem tam a voľným okom nepostrehnuteľné
...no takže: ak si budeš depilovať nohy voskovými pásikmi, tak po čase budú jemnejšie a svetlejšie tie chĺpky, alebo niektoré aj prestanú rásť úplne. To však len v tom prípade, ak si ich budeš LEN depilovať (čiže ak medzičasom nepoužiješ žiletku a pod.). Spomínala si, že si ich depiluješ voskovými pásikmi - čiže studeným voskom (čo kúpiš v obchode). Ak však chceš zaručený efekt, odporúčam ti kozmetický salón, kde sa nohy depilujú teplým voskom.
Ak by si sa chcela ešte niečo spýtať, kľudne napíš.