neway a zipporah ťa pozývajú zajtra na alpinku, v ponuke zadarmo hojdanie sa, opaľovanie, trhanie trávy, kŕmenie oviec (áno! sú tam aj ovečkyyyyyy), váľanie sa v blate, lezenie po stromoch , grganie, a to najlepšie nakoniec! hranie sa s nožm
No tak to radšej ani nechcem vedieť čo to máte za chladničku ...
Jajha len by sa to s vlasmi hralo ... Tak sa aspoň vráť do detských časov a keď už tam hodíš to tužidlo tak si tie vlasy pekne postrapať ... A rovno sa aj vyfoť ...
POZOR POZOR Zajtra dňa pána 23. AUGUSTA sa uskutoční MEGA BIG SUPER EXTRA birdz stretko!! Viac informácii u pani slečny doktorky @zipporah a u pani slečny doktorky @neway
Nemeckí turisti blúdia po východnom Slovensku a ani za máriu sa nevedia zorientovať, kdeže sa to nachádzajú ... Keď tu konečne stretnú nejakých obyvateľov - koscov na poli - ktorých sa môžu spýtať na cestu ... Zmätene pozrú do mapy a pýtajú sa ... Košice? ... ... ... Ta košime, košime ...
tužidlo, žijeme v dobe, keď ženy dajú prednosť aj pánom, joj nie, narcisom ješitným, kvôli rovnosti, vieš...takže prosím...mám ti podať pero? alebo to zvládneš aj sám?
tika, vďaka za pripomienku, ja som strašne lenivá pohnúť očnými svalmi smerom k času na monitore:/ KONEČNE SOM PRIŠLA NA TO, NA ČO MôžE BYť BIRDZ DOBRÝÝ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
haloo bress ozvi sa, čakáme teba a tvoju sklenenú spoločníčku s otvorenou náručou
a ešte raz, na druhý krát ma už snád vypočujete: VEZMITE SI PLAVKY!!! aby som zas nebola sama
to len tak na okraj, kedze na grgaciu akciu nemozem dorazit
a som rada, že máš reflexy na úrovni!
Ja sa rád vraciam k detským časom ...
Až to ľuďom lezie na nervy
400 kilákov od slávnych soplákov
@hasky už nejde, už to pomenili prídeš? a my nepôjdeme busom, ale vláčikom
tikk, jééé vidíš a vraj nevieš rýmovať
maj nás aspoň vrelo v mysli
kedže nikto teleport nevymslí
neway, si plavky neberiem! seriem na ne!
hasky: ježiš, tak potom už aby si aj došiel ...inak nejde 29, ale 14 zmenili to
no fasa, teraz budem vyzerať jak chorý cvok
A papáte originál tika-loka?
tika..ma to už začína kvôli tebe srať, že máš takú smolu:/
chcet papat tika-loka? poslem vam kusok krkovicky ci kare?
neway, si plavky neberiem! seriem na ne! ... ... ... A to nemáte doma záchod?
No za predpokladu, že je v tom druhom na a dĺžeň tak žienky budú asi chcieť skôr to
tužidlo: seriem aj na plavky, a keď si kúpim to tužidlo na promócie, ta budem aj na to srať...záchod nám funguje asi ako chladnička...:/
Vidíš a to som ani bujón nejedol, zaujímavé ....
No tak to radšej ani nechcem vedieť čo to máte za chladničku ...
Jajha len by sa to s vlasmi hralo ... Tak sa aspoň vráť do detských časov a keď už tam hodíš to tužidlo tak si tie vlasy pekne postrapať ... A rovno sa aj vyfoť ...
A na prvom stupni som zvykol vyjedať ceruzky ... som ich ohrýzal, ohrýzal ... až mi začali miznúť pred očami ...
ja neviem prečo, ale začínam byť fakt cvok, to vy robíte zo mňa cvoka, neway a tužidlo ma dostávajú do úzkych:/
dobre, môžeme pokračovať o bujónoch
oparina akej časti tela zbožňovala?
To bude tým, že moc priberáš tak sa ti zdajú úzke
No ty si to tak napísal tak som sa rozhodol to "i" nemeniť, aby si rozumel
Ďakujem za pozornosť - koniec hlásenia!
Nemeckí turisti blúdia po východnom Slovensku a ani za máriu sa nevedia zorientovať, kdeže sa to nachádzajú ... Keď tu konečne stretnú nejakých obyvateľov - koscov na poli - ktorých sa môžu spýtať na cestu ... Zmätene pozrú do mapy a pýtajú sa ... Košice? ... ... ... Ta košime, košime ...
Joj ale ja som jednoduchý chlapec, žiadny pán, veď ani nemám svoje vlastné panstvo ...
Tss, ta to čo za organizáciu?