No ma ide trafiť. Všade, kde sa pozriem len superstar a nič iné. Pozriem do telky - reklama SuperStar, pozriem do časopisu - SuperStar, v škole hlavná téma - SuperStar a KONRÁD je úžasný!!! No diky. Podľa mňa by mali dať SuperStar preč z telky lebo je to
Fakt to s tou Superstar preháňajú. Ale ja moc telku nepozerám, čiže ma to netrápi. Víťazstvo v Superstar nerobí hviezdu z nikoho. Na to, aby bol fakt "superstar", musí mať kvalitnú muziku a ľudia ho musia radi počúvať.
ja neviem pokial nikto pozera len markizu co moze cakat velka reklama superstar a potom picujete, ze iba super star. pustite si spektrum a stavim sa, ze tam reklama na superstar nepojde. A ked pozeram len markizu a nic ine tak sa nemam co cudovat. je to blbost na entu. ale aj tak co zapnem ja markizu tak tam nikdy nvidim reklamu na superstar.
no ja superstar pozeram, ale ten humbuk okolo si nevsimam..aspon sa na nich zabavim ako ich otrasne poobliekali a ako otrasne zasa(poniektori) spievaju.ja by som to urcite nerusila a ze si ludia minaju kredity..no ked im to nie je luto, ich vec a mozog(ak nejaky maju, teda hlavne tie dievcatka co posielaju hlasy Konradovi)
Preto aby sa Markiza nabalila lebo to je dobry byznis. Len tahaju peniaze od fanusikov a tie VYPLACHNUTE mozgy im ich strkaju na striebornych podnosoch v podobe SMS.
No náhodou má pravdu..síce Superstar nedávajú na každom programe. To len markíza vysiela. Ale má pravdu, aj mne to už riadne lezie na nervy. Všade len Superstar, v každom časopise len o nich písané..Koho to vlastne zaujíma? Vysielajú len hovadiny lebo nemajú čo dávať a puberťáci nato len čumia. Ale ved je to každá osobná vec...Ja to fakt nemusím, radšej idem von a Superstar je mi ukradnutá ako aj dalšie blbosti čo sú v telke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov