No, ja este stale neviem vyznam "opiste vlastnymi slovami."
Neviem, co pod tym myslia a co to vlastne od cloveka chcu (v tych knihach).
Nerozumiem tomu.
mnozstvo informacii a faktov, s ktorymi dokazem pracovat. taktiez je to jeden z dvoch nevyhnutnych predpokladov k vytvoreniu si relevantneho postoja k nejakej problematike. druhou je intelekt. ak chyba vseobecny prehlad, tak je z cloveka doktorand na informatike. ak zase intelekt, tak clovek pise na konspiracne weby.
Minule som našla super pracovnú ponuku, plat jak svin a vyžadovali len komunikatívnosť, cudzie jazyky aspoň základ, mile vystupovanie a ten tvoj všeobecný prehľad... A potom som zistila, že he to práca"spoločníčky"... Ako Omg...
asi taký priemer (vek osoby/rok v spoločnosti) čo sa týka vedomostí, ktoré sa samozrejme menia v tejto závislosti .. a dôležitý je z toho hladiska že zvyšuje kvalitu života a schopnosť efektívnejšie žiť v danej časovej oblasti života, sú to prospešné vedomosti
Napriklad vediet ze mesiac nie je hviezda alebo co je to heliocentrizmus... ani to nikto nikdy nevedel a proste ja si pod tym predstavujem vseobecne vedomosti o veciach v nasom zivote a v okoli, nieco, co by a ani nenapadlo, ze by niekto nevedel aj ked...
Myslím si, že to znamená akýsi "začiatočný level" elementárneho intelektu.
Vedieť sa kultivovane vyjadrovať & vyspelo prezentovať svoj názor na akúkoľvek tému/problematiku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Neviem, co pod tym myslia a co to vlastne od cloveka chcu (v tych knihach).
Nerozumiem tomu.
Vedieť sa kultivovane vyjadrovať & vyspelo prezentovať svoj názor na akúkoľvek tému/problematiku.