Želám všetko najlepšie všetkým ženám a dievčatám k MDŽ! Želám vám veľa šťastia, krásy a úsmevov, ktoré potom môžte rozdávať aj nám.... Bez vášho šarmu by bol svet, len prázdna diera.
Možno ma teraz niektorý považujú za komunistu, ale ja to pova
no som rada ze sa najde este normalny chalan a gentlman ako ty....ja si myslim,ze zeny si tento sviatok zasluzia a ten kto ho vymyslel vedel preco....dakujem mooooc aj ja je to od teba pekne...
Neska je MDŽ fuu kuaaa, mno tak secko najlepsie baby.. aaa MDM neni? sak aj my si zasluzime nee? a preco si to wlastne zeny zasluzia na to som este wolako neprisiel
Tommyhot: no ako nam 1 "skvela" profesorka dnes ozrejmila mdz je preto lebo dake teta na komunistickom zjazde povedala ze sa bude oslavovat na pocest dakej demonstracie co zeny v amerike spravili aby mali vacsie prava.. no a teda Mdm neni preto,bo muzi pre svoje prava ziedne demonstracie robit nemuseli... ale neni to zarucena informacia bo ta profesorka neni prave doveryhodna osoba.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tommyhot: no ako nam 1 "skvela" profesorka dnes ozrejmila mdz je preto lebo dake teta na komunistickom zjazde povedala ze sa bude oslavovat na pocest dakej demonstracie co zeny v amerike spravili aby mali vacsie prava.. no a teda Mdm neni preto,bo muzi pre svoje prava ziedne demonstracie robit nemuseli... ale neni to zarucena informacia bo ta profesorka neni prave doveryhodna osoba.....
» www.changenet.sk/?section=spr&x=...