takze nakolko sa dost nudim zakladam diskusiu piste sem cokolvek co vas nasralo, ako balite baby, ako ste sa zalubili ako ste sa odlubili no proste vyznamne chvile vasho zivota alebo mozte pytat rady, teoriu ovladam a ked ste dost odvazny a zavediete j
ale nakolko viem ze high ma radsej svoju matku tak mu radim odjebat sa zo skoly zajs za nou spravit s nou co sa bude dat a tak to robit aspon raz do tyzdna ospravedlnenky zozenes
och ty pico stecowska.... cekaj na pondelok, ja ti nakopen totu twoju prdel mamku swoju ma rad asi kazdy, ale ta neprehanaj, ok ??....este dajake rady ??
nikto sa nic nedozvia a ty parchant budes so svojou cajkou a keby sa to nahodou vyvijalo nad mieru dobre tak by nemala futrovcou doma lebo sak musel by si prist skoro aby si matka myslela ze si v skole a ona by ta pozvala do chyzi a bola by povolna nieco by ste vypili a princ by sa postavil do pozoru pripraveny preskumat tajomnu jaskynku a vsetci by boli stastny
Tak raz som chodil s jednou babou a ta mi (neviem preco) po cca mesiaci napisalal SMS ze uz so mnou nexe chodit ale ze chce aby sme boli len kamarati (klasika
A mna to tak sklamalo, ze som jej na to nic neodpisal... no a to ju tak dostalo, to ze som to "malfpici", ze mi este sama v ten den vecer napisala SMS, ze preco som jej na to nic neodpisal, ja som sa zase odmlcal a ona dalsiu SMS ze co je so mnou, ja som jej napisal len ze som sklamany a nevedel som co jej mam na to odpisat a tak sme cez tu noc prehodili zopar SMS a ja som stale tvaril, ze mi velmi ublizila. A nadruhy den rano ked ma zbadala sa mi sama hodila okolo krku a povedala ze ju to mrzi, ale bola trosku mimo a nebola si ista co k nej citim (ale ja som jej to uz viac ani nevedel dat najavo,... ved sme mesiac spolu chodili .....
Aj tak sme sa po par tyzdnoch rozisli bo som jej potom zahol s inou... ale nie som ziadny taky ten,... ved viete... len uz to potom nebolo ono
Caute vsetci vospolok!! Chcel by som sa obratit na vas s jednou prosbou. AKurat studujem v amerike na jednej univerzite. Som ju jediny slovak, mam 18, hram tenis a som prvak a potom tu je este jedna slovenka. Vola sa Gabika, hra basket ma 22 a je tretiacka. Zoznamili sme sa uz na Slovensku ked sme zistili ze idem aj ja studovat na tu istu univerzitu ako oona tak som sa jej popytal ze ako to tu chodi...Ale teraz sme boli parkrat spolu aj sami...ale to len tak ze sme tu sami dvaja slovaci co je super ked tu mate niekoho take z vasej kultury a domovu co pozna ake to je tazke sa tu zabyvat a mate spolu o com rozpravat a tak...No problem je v tom ze sa mi zacala pacit...nevyzera ako modelka ale paci sa mi jej charakter, vzdy ked sme spolu tak sa z chuti zasmejeme a nemame problem sa rozpravat o hocicom. Proste je to super baba a je mi s nou dobre v jej pritomnosti. Neviete mi poradit ako mam zistit co si o nas dvoch teda o mne ona mysli??? Lebo nechcem nic riskovat a este aj posledneho spriazneneho cloveka si odpudit od seba...pretoze ked jej to len tak poviem ze sa mi paci a ze by som chcel byt viac ako priatel a ona to tak nechce tak to bude uplne ine a totalne od veci...dufam ze ste to pochopili...neviem ci mam nieco naznacovat ako flirtovat ale to je tie dost nebezpecne aby si nieco nepomyslela a potom s anebude chciet stretavat...tazke vobec neviem co mam spravit...skuste mi prosim vas poradit nejako...dakujem
2 jay8487 jednoducho sa na to opytaj !! nemas co stratit, najlepsie by to bolo v nejakej cantine podvecer...., proste to skus, vysledok bude na 90% f pohode, a ked nie, tak ju tym mozno len zaskocis, ale aj to je vyhoda pre teba. skus si najst nejake clanky o metodach pretazenia a presvedcenia, ked si to nastudujes, tak to skus, stoji to za to. a ked uz ani to nepomoze, tak ti stacia nejake pekne okolnosti, ved je to jedina slvacka, ktoru tam poznas!!!! .....tak drzim prsty, nech ti to vyjde
Jéj!Ahojte!Je to tu také familiárne,až som dostala chuť sa pridať
Jay...Podľa mňa je to ťsžké a máš čo stratiť...a či ťa chce,tak to ti tu asi nikto neporadí...Podľa mňa by si sa jej mal opýtať,ale keby som bola na tvojom mieste,tak by som sa tak bála,že všetko pokazím,že by som sa pravdepodobne nakoniec nič neopýtala.Takže moja rada...urob tak,ako to cítiš.Ak sa s §ou cítiť škutočne dobre a myslíš si,že aj ona s tebou,tak pozbieraj všetku odvahu a smelo do toho Ale nenaznačuj,lebo to je podľa mňa dosť trápne,keď jej to už chceš povedať,ale iba naznačuješ v nádeji,že to pochopí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Ja len to ze nechapem jak sa niekomu moze zdat francuzak nechutny stuck_out_tongue:iste komu sa zda nechutny pls
Princeneo ohoda,zajtra je lahky den nastastie..A ty?
Miroo: mozes zacat alebo mam vyrozpravat cely pribeh?
Princeneo:Vsetko najlepsie Nech ti to vyjde
Princeneo: jj sak precitaj aj moju webku a budes vediet
the end
Nech ta rodicia neobmedzuju.
Tak raz som chodil s jednou babou a ta mi (neviem preco) po cca mesiaci napisalal SMS ze uz so mnou nexe chodit ale ze chce aby sme boli len kamarati (klasika
A mna to tak sklamalo, ze som jej na to nic neodpisal... no a to ju tak dostalo, to ze som to "malfpici", ze mi este sama v ten den vecer napisala SMS, ze preco som jej na to nic neodpisal, ja som sa zase odmlcal a ona dalsiu SMS ze co je so mnou, ja som jej napisal len ze som sklamany a nevedel som co jej mam na to odpisat a tak sme cez tu noc prehodili zopar SMS a ja som stale tvaril, ze mi velmi ublizila. A nadruhy den rano ked ma zbadala sa mi sama hodila okolo krku a povedala ze ju to mrzi, ale bola trosku mimo a nebola si ista co k nej citim (ale ja som jej to uz viac ani nevedel dat najavo,... ved sme mesiac spolu chodili .....
Aj tak sme sa po par tyzdnoch rozisli bo som jej potom zahol s inou... ale nie som ziadny taky ten,... ved viete... len uz to potom nebolo ono
________The End_________________
Jay...Podľa mňa je to ťsžké a máš čo stratiť...a či ťa chce,tak to ti tu asi nikto neporadí...Podľa mňa by si sa jej mal opýtať,ale keby som bola na tvojom mieste,tak by som sa tak bála,že všetko pokazím,že by som sa pravdepodobne nakoniec nič neopýtala.Takže moja rada...urob tak,ako to cítiš.Ak sa s §ou cítiť škutočne dobre a myslíš si,že aj ona s tebou,tak pozbieraj všetku odvahu a smelo do toho Ale nenaznačuj,lebo to je podľa mňa dosť trápne,keď jej to už chceš povedať,ale iba naznačuješ v nádeji,že to pochopí...