ale ak sa ti tu bude niekto snažiť nahovoriť, že to nič, že aj pre takých zastavuje mhdčka a že pre niekoho budeš aj tak krásny, tak je to síce pravda, ale keby si nebol škaredý tak by si to mal ľahšie v živote. chudák chlapec.
:letim:
nejde o to či je človek pekný lebo škaredý, ale o to či ma druhého čím zaujať....aj škaredí ľudia môžu byť príťažliví niektorí ich dokonca ani ako škaredých nemusia vnímať...je to vec pohľadu...každopádne keď niečo predávaš a zákazníkovi opíšeš tú vec, ako neschopnú a otrasnú, pravdepodobne si ju ten zákazník nekúpi...to isté platí pri vzťahoch s ľuďmi...ak sa pred druhými ( najmä takými čo ťa ešte nepoznajú dobre) sám opisuješ, ako nemožné monštrum, tí ľudia ťa ako to nemožné monštrum budú aj brať...začni sa mať trochu rád, nemysli na svoje nedostatky a sústreď sa na maličkosti, ktoré sa ti na sebe páčia a ktoré robíš dobre
tak ti treba....hahahah...ale nie, neurazaj sa, cele vztahy su o sexe a moci, takze radsej sa stan bohatym, lebo inak budes na periferii spolocnosti a vsetci budu na teba srat...alebo sa odstahuj trebars do Kanady, tam su ludia mili na kazdeho bezohladu na vyzor
@hoperpohroma moj koment bol sarkasticky..a tvoj jebnuty koment mu akurat pomoze si uvedomit, ze radsej by bol jebnuty a krasny ako normalny a skaredy..ja som mu dal aspon pravdivu a cennu radu do zivota narozdiel od teba
@hoperpohroma neuraz sa, ale si arogantna pica...a tvojej jebnutosti, arogancii a skaredosti uz neje pomoci...si proste beznadejny pripad ubohej teenagerky, ktora si zmyslela, ze moze vsetko len preto, ze stretla zopar nadrzanych kktkov, ktori by ju pretiahli a jej preplo, lebo si mysli, ze to je preto, lebo je niecim uzasna, ale neuvedomila si, ze je to len kvoli jej (pravdepodobne dlhodbo neudrziavanej) vagine, ktoru ma kazda zena...nuz necham ta v tvojom sebaklame, som zvedavy, aka bude z teba nejaka tvdra feministka, ked budes mat tak 30 rokov
Pretože to tak jednoducho je v prírode zariadené.
Tak ako existuje dobro a zlo, chlad a teplo, svetlo a tma, rovnako tak existuje aj krása a škaredosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale to je len môj názor.
všetko môže byť inak.
:letim:
vsetko ma svoju dan
ale ak chces byt masovo sexy pozri casaky co leti a bud taky ! uplne originalny a svojsky!
@hoperpohroma tomu chlapovi to fakt pomoze
neboj, aj ten tvoj koment je dost na picu
btw. "škaredosti" vydíš dobre, nepotrebuješ nové brýle ?
Vidim ze uz ti prisla prirucka -Ako sa stat kokotom-
@nicolkaa brzdi zenska, a nespravaj sa ako pica, aspon chcem mat v tebe nadej, ze nie vsetky su take
Tak ako existuje dobro a zlo, chlad a teplo, svetlo a tma, rovnako tak existuje aj krása a škaredosť.