Veď to je festivalová permanentka, prídeš tam s ňou hocikedy počas festivalu, zamenia ti ju za náramok na ruku a s tým už vchádzaš/vychádzaš kedy chceš.
@tunidlo toto vsetko viem, ale pytal som sa na jednodnovu, preto som pouzil termin VSTUPENKY a nie permanentky.. chcem len vediet ze ked si chcem kupit na jeden den tak ze ci je mozne kupit na jednotlive dni dopredu, alebo je na mne ako to vyuzijem..
tam na tickete to nepisu.. ani ze na ktory den je
@heatrow tie typy co su tam ma netrapia, preto hovorim, ze som tam uz kukal!
@eddiepearljam ale veď si pozri ticketportal a tie tipy ktoré ťa netrápia ti odpovedia veď sám vidíš že si môžeš kúpiť na piatok či na sobotu ... (ach)
@eddiepearljam na ticketportale celkom jasne píšu, neviem či si slepý. Ja tam celkom jasne vidím v ponuke permanentky a potom samostatne piatkovú a samostatne sobotnú. Keď chceš ísť piatok, kúpiš piatkovú, keď sobotu, kúpiš sobotnú. Čo je na tom zložité?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a preco myslis ze sa pytam tu ty mudrlant ? nenasiel som tam ziadne take udaje
Veď to je festivalová permanentka, prídeš tam s ňou hocikedy počas festivalu, zamenia ti ju za náramok na ruku a s tým už vchádzaš/vychádzaš kedy chceš.
dole to modré sú tipy vstupeniek (ach)
Možno by stačilo si prečítať, čo mudrlant píše.
Sú aj vstupenky na celý festival, sú vstupenky na piatok a sú vstupenky na sobotu.
Neviem, ako sa ti na ticketportale podarilo nenájsť tieto údaje.
tam na tickete to nepisu.. ani ze na ktory den je
@heatrow tie typy co su tam ma netrapia, preto hovorim, ze som tam uz kukal!
Termín konania
Jún 2012
29.06.12 12:00 (Pi) PERMANENTKA 29.6. - 30.6.2012 VIP PERMANENTKA 29.06 - 30.06.2012
30.06.12 12:00 (So) TOPFEST + TOPFEST PLUS VIP TOPFEST + TOPFEST PLUS
klikni na tento link » www.ticketportal.sk/podujatie_searc...
a pozri si toto !