dievca asi len v tom, ze ju to boli, ale chalanovi sa v hlave a v cikale odohrava take divadlo, ze az. a ked sa nepostavi (co je uplne bezny jav), tak je to dost blbe. takze z hladiska psychiky asi chalani a po fyzickej stranke babeny
baby to majú bolestivejšie, no chalani ťažšie... veď napokon práve od nich dosť záleží (do fyzických dispozícií - tzv. spoľahlivé stoporenie) či nejaký sex vôbec bude
väčšinou stojím na našej strane, v tomto prípade sa však zastanem chalanov (zo spomenutých dôvodov, ktoré netreba opakovať)
a tak mi ešte zišla na um myšlienka, že keď je optimálna situácia (chalan je nadšený, všetko stojí ako má stáť) a je NORMÁLNY, tzn. nie je celý hrrr ako fretka a berie trochu ohľad aj na dievča, tak babu to vôbec nemusí bolieť, resp. nebolí ju to až tak veľmi
Súhlasím s Kolini hoci sa mu od nervozity postavy tak teraz sa môže obávať aby to do troch minut neposral tým že sa predčasne od strachu zrobí.... Ešte že mne sa to pri prvom sexe nestalo....
wewo:
Prene prvý sex je hrozná pičovina ale každý to chce mať dokonalé po prvý raz..... Mali by sa sústrediť na ďalšie zážitky tie budú oproti prvému každým ďalším sexom za sebov vždy lepšie....
No zase na druhú stranu neviem ako mám opísať svoju prvú sexuálnu skúsenosť lebo po nej som mal rifle zelené listie vo vlasoch síce aj tá moja prvá a okrem Panictva som stratil aj 500 korunové slúchatka a cigarety.... Myslím že ľutujem iba tie slúchatka z cigaretami.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@harlequin a baby nie?
a tak mi ešte zišla na um myšlienka, že keď je optimálna situácia (chalan je nadšený, všetko stojí ako má stáť) a je NORMÁLNY, tzn. nie je celý hrrr ako fretka a berie trochu ohľad aj na dievča, tak babu to vôbec nemusí bolieť, resp. nebolí ju to až tak veľmi
bolo to tu uz spomenute PRECO, iba sa pridavam
a ja som mala prvýkrát sex tiež s panicom a nebolo to až také hrozné, ako to tu niektorí píšete
Prene prvý sex je hrozná pičovina ale každý to chce mať dokonalé po prvý raz..... Mali by sa sústrediť na ďalšie zážitky tie budú oproti prvému každým ďalším sexom za sebov vždy lepšie....