hmm no ok.. ked to uz ma byt z oblasti IT tak sem dam cast mojho prejavu ktora sa tykala intervalovych binarnych stromov a znie asi takto: "ked nad tym polom vybudujes ten strom tak sa ti zlepsia casy" a pointa? no.. ti, ktori nevedia o co sa jedna, tak ju najst nemozu, ti, ktori vedia o co sa jedna, tak im to nepride smiesne. ale aj take je IT vyjadrovanie..
jako neviem....ale nekereee tie programatorske nexapem....Nic proti,ale kazdy nemusi byt taky silny inteligent a vediet setko o kompochh....Radsej sa potesim normalnemu vtipuu
blondinka stopuje popri ceste a idu okolo policajti a zastavia je blondinka si sadne na stredne zadne sedadlo roztiahne nohy ma suknu a jeden policajt natoci spetne zrkadielko a vravi druhrmu pozri do spetneho on pozre a vravi nemas hreben vyzeram jak pi...
Janko a Marienka idu po lese. Janko hovori: Marienka daj mi. Nie nedam!!! Ved mi daj. Nie nedam!!! Janko sa nastve a povie: Marienka. Leti vtak mozgojeb a ten nam vyjebe mozgy. Strcme si hlavy do sena. Marienka pohotovo strci hlavu do sena, Janko podvihne suknu a zacne jej to robit. Marienka hovori: Len si jeb vtak mozgojeb! Ved mozog je este daleko!!
Na sutazi krasy sa moderator pyta sutaziacej ze aky ma denny rezim. Ona odpoveda: Rano vstanem umyjem piču, naranajkujem sa umyjem piču, pred odchodom do roboty umyjem piču, ked pridem z roboty umyjem piču, precitam noviny umyjem piču, osprchujem sa posledny krat umyjem piču a idem spat. Moderator jej hovori: No a nezda sa vám ze to s tou no akoby som to povedal. no s tou nadmernou hygienou genitalii akosi prehanate? Ona odpovie: Aka ze nadmerna hygiena genitalii clovece? Môzem ja za to ze mi stale niekto carbe po dverach?
Huslista pride ku sexuologovi a vravi mu. Pan doktor. Mam vazny problem. doktor mu hovori. Aky mate problem? No viete vzdy ked hram na husliach tak sa mi postavi vtak. Doktor hovori. No to je zvlastna diagnoza o takej som este nepocul. Mate tu husle? pacien odpovie. Ano mam. doktor: No tak nieco zahrajte. Huslista zacne hrat, postavi sa mu vtak a ked dohra tak mu doktor vravi: Clovece. Ja sa vôbec necudujem ze vam stoji vtak. Ved vy hrate same pičoviny!!!
Maly Janko vidi mame pod suknu ked lezie po rebriku a hovori jej. Mami. Co to tam mas medzi nohami za pasik? Mama mu odpoveda: Ale to nic nie je. to mi tam otec minule nechtiac sekerou zatal. Janko hovori: Boha jeho!! A rovno cez piču!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Zacnem (aj ked som to nevymyslel sam)
Dvaja programatori v bare sleduju peknu kočku.
Prvy vravi
-Ta ma ale properties, co?
Druhy smutne pokyve hlavou
-Checkoval som to, su read-only
- na světě nejbohatší?" A zrcadlo mu odpoví: "Aplikace Zrcadlo provedla
- neplatnou operaci a bude ukončena."
LENIVOST POL ZDRAVIA
2.
CO MOZES UROBIT DNES,ODLOŽ NA POZAJTRA A ZISKAS DEN VOLNA
3.
TO,ZE PRACUJU INI,NEZNAMENA,ZE MUSIS PRACOVAT TY
4.
VEC,KTORA SA DO 10 DNI NESPRAVI SAMA,NEZASLUZI SI DALEJ TVOJU POZORNOST
5.
STRATENU CHUT DO PRACE NEHLADAJ
6.
KTO NIC NEROBI,NIC NEPOKAZI A PRETO SI ZASLUZI ODMENU
7.
K PRACI SA STAVAJ TAK,ABY SA AJ OSTATNI MALI KDE POSTAVIT
8.
POKIAL TI SLABO PLATIA,NEMOZES SILNO PRAVOVAT
9.
PRACOVISKO NIEJE KRCMA A PRETO SA TAM NEZDRZUJ CELY DEN
10.
PRACE SA NEBOJ A KLUDNE SI VEDLA NEJ LAHNI
Ziadny. Posmyknes sa a prst v prdeli
Viete prečo sú Japonci najmúdrejší?
???
Pretože nemajú blondínky!
P.S.: Hm,ak sa niekto na tomto vtipe zasmial,tak nech napise.. aby som vedela
ahaa:...viete co je absolutna obezita?..???ked lezite na plazi a pridu greenpisaci vas hodit zase do mora...
Náhrobný kameň programátora:
Príčina smrti: Run Time Error at 18:30:04.
Takto si raz spustím Norton Comander a čo nevidím?
Vľavo disk C - vpravo disk C.
A načo mi sú dva disky C?
Tak som jeden sformatoval...
Čo je najväčšia drzosť?
Spýtať sa ženy, koľko palcovú má mechaniku.
- Môžem ťa pozvať na kávu?
- Nie!
- A na džús?
- Nie!
- A na vodku?
- Nie!
- Zaujímavé... bežné ovládače nefungujú
Cestuje programátor vo vlaku a počuje:
< td >< /td >< td >< /td >< td >< /td >
(ak by pridalo len "td" tak si tam domyslite tagy < >
» lamer.cz/quotes/best...
Smutné na tom je, že niektoré veci tí ľudia mysleli úplne vážne
2.pokud BT znamena bitevni tank, pak ano
toto ma dostalo.
noo??
lebo by vyzeraj jak kokot
a: asi som nespomínal, že som sa bol bicyklovať.
a: 78.99.6.173
b: to je dost to posledne cislo
a: aké teraz?
a: tá ipčka?
b:
haahaa vlastny vlastny
Marienk hovori: Janko zajtra nebude nikdo doma prijdi.. a naozaj stalo sa nikdo nebol doma
Žiaden, lebo obydve sa lížu
pyta sa mama syna,praveho metalistu:mas oprat nieco farebne?
hahaha
- Ano pane?
-Vajcia!
- Namakko alebo natvrdo?
-Poskriabat!
Pýta sa majster cigána:
- Prečo si odniesol tú lopatu?
- Aby som si s ňou náhodou niečo nespravil