U nas sa hovori asi az moc normalne,takze taketo nepoznam.ale tu naokolo v dedinách som počul.v jednej dedine sa slovo "teraz" hovori trojako-Číl,Včul,Včuleky podla mna je to humorne a vtipne mi pripadaju slova devat,merkovat,priezle,sovky,budilár,uherka
@koprdil tak to uz fakt neviem. hento som si myslel,lebo viem,ze ked bol ten herec v bez servitky tak hovoril hento svícící,tak som si myslel,ze to je nejaka new version
Raz mi moja babka povedala: IVANKO, IC PO GARADYČOCH DO PRIKĽETA A TAM PRI KREDENCU NA FIRŠTUKU VIŠI MUJ ŠURC, TA MI HO DONEŠ! Preklad: Ivanka, choď po schodoch do predsiene a tam pri skrinke (takej na riady a hrnce) na vešiaku visí moja zástera, tak mi ju dones!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ináč čo ja viem... ľompa? ako ľahká žena
bk, mš
U nas sa hovori asi az moc normalne,takze taketo nepoznam.ale tu naokolo v dedinách som počul.v jednej dedine sa slovo "teraz" hovori trojako-Číl,Včul,Včuleky podla mna je to humorne a vtipne mi pripadaju slova devat,merkovat,priezle,sovky,budilár,uherka
fakt neviem, inak by som sa nepytala, sak ne?
nemaju rodicia korene niekde z daleka?
ja verim
hory fajčá, bude ľáť
alebo som si miešala brusnice so zemiakovou kašou:
Veď už v tom toľo nekoloť
alebo: ty máš ale dlhie tie knápy!
a starký rozpráva skoro úplne inak a to je z vedľajšej dediny
PS: Orava