tak ja sa priklanam tuto ku kolegovi ze dlhe prsty by mohli byt uzitocne pri urcitych cinnostiach ......ale nie len to podla mna by si sa pre to trapit vobec nemala nahodou dlhe prsty su ok....moja najlespia kamoska ma tiez dlhe prsty a kade chodi kazdy jej vravi ake ma pekne ruky
Ked mas dlhe prsty tak sa ti bude dobre hrat na 6strunovej basgitare! Co ja by som dal za to aby sa mi pohodlnejsie hralo mozno ze ten cm by mi troska pomohol
9 cm sa ti zda vela... ja mam tiez 9 + nejake milimetre navyse... a vobec sa mi nezda ze mam dlhe prsty...Asi preto ze priatel ma o dobre 3 cm dlhsie...xi xi xi...
Ja Ti dám radu ktorú Ti tu nikto nedal každému,kto Ti povie že máš dlhé prsty vypichni oko .... potom sa ich to opýtaj znova..ak Ti zase povie že ich máš dlhé tak povez,že zle vidí
heh prostrednik cca 9.5 a som spokojny, mne zas pride smiesne ked ich ma niekto kratke mat dlhe prty je len vyhoda aj pri pisani na PC pokial nejde o nejaku mutaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
sak pockaj jak zacnu zachvilu zavidiet