Ľudia, ľudia ( viem,že je veľa hodín,ale...) ak viete nejaký dobrý vtip, hlášku, status, haluz a veci podobne tomuto žánru s tématikou o škole, najlepšie VŠ, študentoch tak napíšte Okrem toho ak viete nejaký MEGA parádny vtip tak šup s ním sem tiež
Nedavno mi bol rozpravana story z Punkači Deťom: Moj sfajčeny kamoš tam vošiel do stanu mnichov, došiel za jednym z nich (čo maju take oranžove one na čele) a hovori mu : "Veduci, tu ti horčica tečie po čele"
Pani ucitelka pride do triedy a vysvetluje latku, Jozko sa bavi pod lavicou.Pani ucitelka sa pyta Jozka:Co robis pod tou lavicou? Jozko jej odpovie: Bud sa tak hlupo nepytajte alebo nenoste minisukne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
taky fyzikalny
dobre, bol oto vtipnejsie este vcera
Ale najlepsie su aj tak take tie pointless...
Žiadny, ani s jedným sa nedá oholiť.
- Ako bolo na skúške?
- Pobožne.
Nerozumejú.
- No, profesor v čiernom, ja v čiernom, profesor mi dáva otázku, ja sa prežehnávam, ja odpoviem, profesor sa prežehnáva.
Studenti sa planuju ucit na skusku, no ako to uz byva, ozeru sa ako svine.
Na druhy den premyslaju, ako by docielili, aby im profesor tu skusku odlozil.
Tak mu zavolaju s tym, ze dostali defekt, profesor skusku presunie o tri dni.
Studenti pridu na skusku, uz nauceni.
Profesoch ich (vsetkych styroch) posadi kazdeho do inej miestnosti a na papieri maju len dve otazky, vsetci rovnake.
prva, za 10 bodov, pozostava z uciva, z toho, na co sa mali prirpavovat.
druha, za 90 bodov znie: "Na ktorom kolese?"
*the awkward moment when you realise that you are fucked*