@wolskeoko ked budes mat viac toho za sebou zistis ze slova pri sexe niesu zbytocne ale ak to robis systemom hop na kravu bude tela tak prosim v tom pripade su zbytocne
@kain80 ani nie, chcel som len poukazat na tvoju detinskost... pripadas mi ako teenage hero - samozvany expert na vsetko Ale holt nie sme vsetci obdareni rovnako
stojim si za svojim - slova su zbytocne, tot moj nazor. A uprimne, tvoj ma nezaujima. Teba vsak evidentne zaujima ten moj, ako aj nazor kazdeho ineho, kedze si zalozil tuto diskusiu. Ale evidentne ti to nedochadza, kedze si nedas 2 a 2 do kopy.
@wolskeoko ja zas tvrdim ze slova su nie zbytocne, mimochodom tato diskusia je zalozeena z momentalnej nudy, som ti len napisal ze casom pochopis ze slova su zbytocne nie, ale tebe to asi nedojde nikdy, skor u teba mam pocit ako keby si nevedel viest debatu po tom ako si ma hned oslovil murko a ci uz vobec som mal 18
oné že asi som divná ale mňa pri sexe akékoľvek slová jedine vyrušujú, dokonca ma trochu rušia aj bozky, lebo si nemôžem plne vychutnávať stav mysle neviem či to aj niekto iný tak berie..
@kain80 oslovil som ta tak len z toho dovodu, ze si reagoval detinsky a odvodil som si, ze zrejme si nejaky maly spratek... Mimochodom si za tym stojim
A uz vobec nechapem, preco by som mal nasledovat tvoj priklad, pretoze nemam komplex zo svojho prirodzenia a viem s nim aj narabat tak, aby som nemusel pouzivat ZBYTOCNE slova. A opoakujem a uz teraz vulgarnejsie (snad to tak pochopis skor), ze na tvoj nazor seriem. Veci vnimam v pritomnosti a tvoje sexualne deviacie mam pici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
skôr nadávky typu hajzel a bastard a tak
Mne nikto škaredo nazývať žiadnu časť tela nebude
Howgh
stojim si za svojim - slova su zbytocne, tot moj nazor. A uprimne, tvoj ma nezaujima. Teba vsak evidentne zaujima ten moj, ako aj nazor kazdeho ineho, kedze si zalozil tuto diskusiu. Ale evidentne ti to nedochadza, kedze si nedas 2 a 2 do kopy.
A k veci. Nie, takéto úchylky nepestujem.
A uz vobec nechapem, preco by som mal nasledovat tvoj priklad, pretoze nemam komplex zo svojho prirodzenia a viem s nim aj narabat tak, aby som nemusel pouzivat ZBYTOCNE slova. A opoakujem a uz teraz vulgarnejsie (snad to tak pochopis skor), ze na tvoj nazor seriem. Veci vnimam v pritomnosti a tvoje sexualne deviacie mam pici.