Ahojky, idem na VUT a zaujimal by ma vas nazor na internaty ktore VUT ponuka. Ktory je podla vas najlepsi? Kam chodite? Co vsetko tam mate na izbe atd. Nejake tipy a postrehy by ma zaujimali Tiez ci je na danom intraku na izbach chladnicka a mikrovlnka
Nie som sice na vut, ale co to som uz pochodla.. Na purkyniach mas celkom vpohode izby (postele, policky, celkom nove stoliky, predsienka s uloznym priestorom - skrine a sufliky).. Ale na jednom poschodi mas jedny spolocne sprchy a wecka zenske, jedny muzske.. A v kuchynke (dve na poschodi) nic iba jedna dvouplotenka.
A na kolejni (pod palacakom) som bola na dvoch blokoch iba, vlastne wc a sprcha a fakt mini mini kuchynecka, ale zase trochu sa lisila kvalita tych kupeliek na kazdom bloku.
Bývam na Purkyniach,ale pochodila som snáď všetky koleje čo VUT ponúka.
PPV-sú fajn,ale na môj vkus veľa prachov za málo. Platiť za 2ku izbu skoro 3500kč keď máš obrovskú šancu,že natrafíš na susedov debilov alebo erasmákov. Asi naj-párty kolej,na ktorej som bola.Plus,ak ideš na FEKT/FSI/FP máš to do školy pár sekúnd behom a pár minút chôdzou.
Listovy koleje-ako,rekonštruované izby áno,ale inak proste nie prišli mi tie izby veľmi malé.
Mánesovy koleje-tiché,tam si párty moc neužiješ, ale za 3500kč jednotka izba(v bunke s 2kou) celkom ujde,avšak to by si musel od niekoho odkúpiť miesto,lebo idú na dračku
Purkyňovy koleje-izby fajn,spoločná kuchynka sa dá prežiť(pre niekoho nevýhoda,ale pre niekoho to môže byť aj šanca zoznámenia sa s novými ľuďmi a pokecania),ak si ženská,na spoločné sprchy si zvykneš(je tu drvivou väčšinou dosť čisto,keďže to umývajú každý deň).
Čo sa týka mikrovlniek,nedonesieš si,nemáš. Budeš rád,ak dojdeš na izbu kde bude veľká chladnička,nie tá krpatá,kde do mrazáku ani flašku piva nenarveš.
Plus výbava izby-2 poličky,2 postele,2 stoly,2 stoličky,1 veľké komoda,vstavané skrine,chladnička. Myslím,že na stránke kolejí už neni pasport tak priblížné rozmery 3x6,5m(v poho sa sem narve 12 chlastajúcich ľudí,viac by tá izba asi už nezniesla)
@kushi hej hej, s tebou sa mi zda ze som si tu aj zaciatkom roka pisal o TLI. Z Purkynovych je to dalej ako z PPV? Inak ta spolocna sprcha na poschodie znamena spolocna aj pre chalanov aj zeny? lebo to mi pride trocha divne
inak rozmyslam medzi PPV a Purkynovymi hentie ostatne moc do uvahy neberiem budem rad ked dostanem intrak kedze som z okolia BA
Inak je ta TLI tazka? vela ucenia pocas roku? zvladas pohode?
@feklus môže byť,nepamätám si.
Na FEKT? Je,ale zas to máš bližšie k niektorým zastávkam.
Nie,poschodie je rozdelené na krátku a dlhú chodbu- na jednej strane majú sprchy a záchody ženy a druheh chlapi,takže spoločné sprchy pre obe pohlavia nemáme.
Keď to neflákaš a nedrbeš na to,tak sa to dá zvládnuť
Kolej dostane každý,čo si o ňu podá pomaly.
Na Purkyňkách je pomerne dosť mŕtvo (aspoň na mojom poschodí) a cez víkendy už úplne . Na učenie je to ale absolútne vyhovujúce. Spoločné sprchy sú samozrejme oddelené podľa pohlavia záujemcu o sprchovanie (a budeš sa diviť aj wecka . Inak najviac sa mi páči asi ten nový nábytok, voľnejšie vrátnice. Je pravda, že privát by možno vyšiel rovnako/lacnejšie. Išiel som napísať, že mi trochu vadia tie spoločné sprchy ale ako tak pozerám tému, tak tebe budú skôr vyhovovať
No neviem ako sa volá ten bratov intrák ale je to na kralovom poli či tak nejak (asi su tam všetky že?) a úplne na konci pri dákych stromoch je to a izbu mal v pohode, pre štyroch síce asi malá celkom ale sú tam len dvaja teraz už a majú wc+sprchu, mali tam chladničku a na čierno majú celú kuchynku zriadenú a zmestí sa to tam v pohode, on sa nesťažuje... Ibaže mali minule vo výťahu nasraté ale chodí po schodoch naštěstí
@obcan89 chybaju zavesy? To musi byt riadna palka za nove zavesy ze ich nekupia Ja sa nebojim celkom mi to je jedno spolocne sprchy hore dole hlavne aby sa dalo lacno a dobre najest
@smis tak v brne si žiadaš o kolej patriacu k tvojej škole. a ako sorry ale platiť toľko ako by som na priváte alebo vlastne hockde dala za samostatnú izbu a byť v neútulnejpidiizbičke so spoločnými kuchynkami kde si nemožeš nechať párky bez dozoru...
čo viem, tak za hlavné výhody tam ľudia považujú isté spoločenské faktory, pizzerku na prízemí a blízkosť do mesta/školy, nie kvalitu.
@burble V Prahe je to benevolentnejsie ale hej pocul som ze ta kolej je predrazena. A tipujem ze by nebola taka draha kebyze sa tam v okoli da zohnat byt za taku cenu. Potom by bola prazdna
@obcan89 myslíš tie čo ležali medzi blokmi kúsok od ohniska? Nie,to neboli naše dvere,tie boli tuším z B04 z nejakej kúpelne dámskej.
Na našej chodbe náhodou nie! akurát kamarátovi raz ukradli hrniec lebo na neho zabudol a nechal v ňom 5h páliť med
@kushi neviem - ale určite leteli z b07 poschodie asi 5+. To bol dopad . S tým kradnutím je to asi všade... Ak niečo necháš v kuchyni nájde si to nového a lepšieho majiteľa .
@obcan89 ako sprchové a šampony z kúpeliek
počkaj,to tento rok leteli? o tom neviem,síce mám izbu do diaľnice a mám vkuse slúchatká,lebo mám spolubývajúcu čo neustále strašne mlaská,ale o tomto by som vedela
@kushi v kúpeľni na 1. je momentálne nejaký opustený hrebeň a aj šampón by sa našiel . Mne sa zdá, že leteli tento rok. Som si myslel, že nejaký študák skúšal lietať, taká šupa to bola . Môj spolubývajúci sa odsťahoval Mi ju sem pošli, strašné ticho tu mám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
homosexualita , okej no
A na kolejni (pod palacakom) som bola na dvoch blokoch iba, vlastne wc a sprcha a fakt mini mini kuchynecka, ale zase trochu sa lisila kvalita tych kupeliek na kazdom bloku.
PPV-sú fajn,ale na môj vkus veľa prachov za málo. Platiť za 2ku izbu skoro 3500kč keď máš obrovskú šancu,že natrafíš na susedov debilov alebo erasmákov. Asi naj-párty kolej,na ktorej som bola.Plus,ak ideš na FEKT/FSI/FP máš to do školy pár sekúnd behom a pár minút chôdzou.
Listovy koleje-ako,rekonštruované izby áno,ale inak proste nie prišli mi tie izby veľmi malé.
Mánesovy koleje-tiché,tam si párty moc neužiješ, ale za 3500kč jednotka izba(v bunke s 2kou) celkom ujde,avšak to by si musel od niekoho odkúpiť miesto,lebo idú na dračku
Purkyňovy koleje-izby fajn,spoločná kuchynka sa dá prežiť(pre niekoho nevýhoda,ale pre niekoho to môže byť aj šanca zoznámenia sa s novými ľuďmi a pokecania),ak si ženská,na spoločné sprchy si zvykneš(je tu drvivou väčšinou dosť čisto,keďže to umývajú každý deň).
Čo sa týka mikrovlniek,nedonesieš si,nemáš. Budeš rád,ak dojdeš na izbu kde bude veľká chladnička,nie tá krpatá,kde do mrazáku ani flašku piva nenarveš.
inak rozmyslam medzi PPV a Purkynovymi hentie ostatne moc do uvahy neberiem budem rad ked dostanem intrak kedze som z okolia BA
Inak je ta TLI tazka? vela ucenia pocas roku? zvladas pohode?
Na FEKT? Je,ale zas to máš bližšie k niektorým zastávkam.
Nie,poschodie je rozdelené na krátku a dlhú chodbu- na jednej strane majú sprchy a záchody ženy a druheh chlapi,takže spoločné sprchy pre obe pohlavia nemáme.
Keď to neflákaš a nedrbeš na to,tak sa to dá zvládnuť
Kolej dostane každý,čo si o ňu podá pomaly.
Ale inak súhlasím,občas je tu až moc mŕtvo
čo viem, tak za hlavné výhody tam ľudia považujú isté spoločenské faktory, pizzerku na prízemí a blízkosť do mesta/školy, nie kvalitu.
Na našej chodbe náhodou nie! akurát kamarátovi raz ukradli hrniec lebo na neho zabudol a nechal v ňom 5h páliť med
počkaj,to tento rok leteli? o tom neviem,síce mám izbu do diaľnice a mám vkuse slúchatká,lebo mám spolubývajúcu čo neustále strašne mlaská,ale o tomto by som vedela