Rád by som otvoril diskusiu o tom ako dlho Vám trvalo oživiť svoj profil, rozbehnúť blog, foto/video-albumy na tomto portáli, a celkovo zvyknúť si na jeho používanie.
Píšte sem všetko čo sa toho týka, Vaše skúsenosti, ...
bol som tu tri mesiace ked som napisal prvy blog a potom som rok a pol nenapisal ziaden
fotky som pridaval neviem od kedy dost dlho nie
profil som vyplnil hned
treba tu byt koli ludom a potom aj ked odidu niektori uz tu su dalsi koli ktorim sa tu oplati ostat mozno je vhodne to tu brat niekedy s rezervou spomeniem len hajzla je hajzel a tak dalej...
som na tom podobne ako kolegyňa nadomnou ale tak hlavne komentuj všetko čo sa dá prispievaj do fór a pod. aby si ťa ľudia všimli...ale keď komentuješ webky skôr si s niekým, začneš písať ako keĎ len do fór píšeš
ja som sa prihlásila vyplnila profila pozerala čo sa stane.. nič sa nedialo, tak som začala prispievať do for.. potom mi napísalo pár ľudí a pridala som prvý blog.. a už sa to so mnou vlečie. ale išlo to pomaly, kým som si zvykla na niektorých ľudí... a na ich názory a tak
Včera to boli presne 2 roky čo som tu registrovaná
Zvykla som si už za pár týždňov, napísala prvý blog a začala som pravidelne prispievať.
Síce mám len 6 priaťeľov, možno keď tu budem 4 roky už ich bude 12 Ale nie na tom nezáleží, mám tu rada veľmi veľa ľudí už len pre výmenu pár milých TS-iek s nimi, pre ich názory, pre ich články, fotky...
Ďakujem všetkým za Vaše názory, môžete prispievať ďalej ak chcete, mne to celkom postačilo na to aby som v skratke vedel aká je tu komunita a ako rýchlo sa tu dá zvyknúť si na chod tohto systému.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
fotky som pridaval neviem od kedy dost dlho nie
profil som vyplnil hned
treba tu byt koli ludom a potom aj ked odidu niektori uz tu su dalsi koli ktorim sa tu oplati ostat mozno je vhodne to tu brat niekedy s rezervou spomeniem len hajzla je hajzel a tak dalej...
dovtedy ma to tu netrápilo
Zvykla som si už za pár týždňov, napísala prvý blog a začala som pravidelne prispievať.
Síce mám len 6 priaťeľov, možno keď tu budem 4 roky už ich bude 12 Ale nie na tom nezáleží, mám tu rada veľmi veľa ľudí už len pre výmenu pár milých TS-iek s nimi, pre ich názory, pre ich články, fotky...
Na video sa ešte len chystám