Zdravím, dnes som úspešne skončila autoškola ...a zajtra si chcem ísť vybaviť vodičák, ako to chodí v dnešnej dobe? Hovorili nám, že tam mám suverénne prísť s občianskym, že sa idem fotiť na vodičák. A vraj to stojí 6 Eur a ak chcem do dvoch dní tak 26
mne to všetko povedali v autoškole, stačil na to jeden papier odfotil som sa podpisal nechal svoje mobilne číslo a potom mi došla smska že si poň môžem prísť, nič zložité to nebolo
Poplatok za vydanie vodicskeho preukazu je 6,50€ ak mi je zname.
Taktiez sa rusili kolkove znamky a pravdepodobne ich uz nedostanes kupit. Z tohto dovodu budes poplatok za vydanie dokladu platit bud v hotovosti alebo kartou (zalezi od toho ci maju zariadenie na priatie elektronickej platby)
@semhamforas tak neviem sa pýtam.. na skúšky som musel kupovať kolok v hodnote 33€ či koľko. Preto sa pýtam, či mi treba kupovať kolky, ked pojdem na políciu vybavovať vodičák. Nerád by som odtiaľ išiel na poštu.. všade bude plno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nova verzia je s automatom (dotykovym), naklikas co potrebujes, vypyta si peniaze, hodis do automatu 6e, vypluje ti listok, odovzdas, odfotia, hotovo
samozrejme, bankovy, mince a v rovnako aj vydava.
Taktiez sa rusili kolkove znamky a pravdepodobne ich uz nedostanes kupit. Z tohto dovodu budes poplatok za vydanie dokladu platit bud v hotovosti alebo kartou (zalezi od toho ci maju zariadenie na priatie elektronickej platby)