ani tak nejde o peniaze, ako o to, ze taky chlap je vo vztahoch neschopny. a ak ma 30 a este nemal frajerku, tak je pravdepodobne niekde zdeformovany, ked cely zivot nedokazal nikoho zbalit
kvoli tomu, ze chlap, ktory +/- v mojom veku este nikdy nemal frajerku ... no ako fakt, to si neviem predstavit. a ako plus su takyto chlapk vacsinou este stale mamin cecok a to uz vobec nie
to kolko zaraba mi je v podstate jedno, kedze chlap s 2mi detmi ma aj podstatne vyssie vydavky a ja si hlavne chlapa nevyberam pre peniaze
Nepotrebujem aby moj chlap zarabal "celkom slusne", pretoze sama zarabam megaslusne. Tie deti by ma asi rozculovali, ale zas aspon by ich nrchcel odomna, takze volim daddyho
Chlapa ktorý v živote nemal žiadnu ženu by som nechcela ... vlastne by som si pri nom pripadala ako to napísať skôr dosť -/stará a vraskava teda / vysvetľujete si to ako chcete
Ale nejdem hlasovať ani pre chlapa ktorý by mal dva deti a by zarábal ako multiotecko Kollar , lebo na takého by som sa tiež nepozrela ... nie kvôli deťom .. to je ok ... ale kvôli tomu že peniaze a láska nejdú do kopy .. aspoň teda pre mna
Lebo ak by som si vybrala takého bolo by to preto že by som ho mala rada .. nie z obyčajnej vypočítavosti
čím dlhšie čítam komentáre, tým som zo žien viac znechutený a upadám do depresie, dámy... to, že chalan v 25-ke nikdy nemal frajerku, alebo priateľku ešte nemusí znamenať, že nutne musí byť zdeformovaný alebo mamkin mazánek.
- muza krasneho, mileho, laskyplneho a bohateho s neliecitelnou pohlavnou chorobou
- muza skaredeho, mileho, laskyplneho, velmi chudobneho a pomerne zdraveho?
@billyjoe ja som bola uz s dost chlapcami, ktori predo mnou nemali frajerku. bolo to utrpenie, svoj share vychovavania velkych deti som si uz odrobila, nevidim dovod, preco by som sa mala citit zle za to, ze by som to nechcela zazit zas.
aj ked je to smutne a pre introvertov narocne, proste je to tak. clovek, ktory nemal vztah, sa HLAVNE na tom prvom uci. a ked si zena, ktora zaucila uz par chlapov, ale nikdy z toho nemala ziadne "ovocie" (lebo s takym sa musi clovek rozist, aby sa nieco poucil), tak ani ty by si to nevladal robit stale dokola.
@hoperpohroma ja ospravedlnenie od teba neziadam, akceptujem iny nazor, len ma zaraza az take zovseobecnovanie ze bud, alebo. Bud je macho so skusenostami, alebo je proste degenerant? Existuje mnozstvo inych dovodov, preco su aj taki ludia ako napr. ja a nema to nic spolocne s dovodmi, ktore uvadzas... Ja napr. uz dlhsie nezijem s rodicmi a degenerovany tiez nie som, zarabam dostatok, bohuzial nemal som stastie na zeny a nakolko som introvert, mam tazkosti nadviazat kontakt s novymi ludmi. Tieto komentare vyssie mi akoby naznacovali: Chlapci, ak ste introverti, rovno sa zabite, lebo nemate u nas sancu!
@billyjoe ja viem, ze si introvert, preto som to spomenula v komente. slovo zdeformovany, ktore som pouzila, nebolo spravne a nebolo rozvinute, lebo sa mi nechce zbytocne rozpisovat.
nemyslela som tym, ze je dotycny hlupy, skaredy, ze mi chyba noha, alebo je retard. myslela som tym jednoducho to, ze nieco "tam chyba" v zmysle, ze jednoducho nejakym sposobom nedokazal zenu zaujat. a to vobec nehovorim, ze musi byt macho, samu ma taki odpudzuju. ale jednoducho muzi vo vekovej kategorii, ktoru ja vyhladavam, ak su panici, tak nie su "relationship material", nech sa to hociako tazko druhej strane pocuva - ten dovod PRECO tam jednoducho je.
ak je to aj iba to, ze je clovek napriklad introvert, ktoremu chyba sebavedomie. inak sympatak, mudry, who knows urcite aj v niecom talentovany. ale nie je to zabava stale uhanat takeho cloveka a uistovat ho, ze je dost. on the contrary, je to velmi vycerpavajuce.
@obsession dobre, proti tomu nič nemám, ale ozaj je jediným kritériom zrelosti chlapa to, či už mal pred tým nejaký vzťah, sex, whatever? Osobne si myslím že nie... áno, v určitých ohľadoch to je správne tvrdenie, ale myslím, že to nie je to podstatné. Aj chlap, ktorý má za sebou kopu vzťahov a intímne pozná každú druhú slečinku v meste, môže byť rozumom a zrelosťou na úrovni mláďaťa kozy domácej.
Podla mna toto vobec nie su extremy. A ja osobne by som volila c.2 ak teda to ze nemal zenu neznamena ze bol kurevnik Podla mna je iba plus ak ma chlap za sebou minimum sex. skusenosti... Znamena to menej chorob pre mna, ziadne porovnavanie sa s byvalymi a moznost ho formovat
@billyjoe Podľa mňa to je z ich strany aj logické, ak to teda beriem tak že majú podobný vek ako ty. V takom veku už sa väčšinou chcú usadiť a nie ako tu bolo povedané niekoho ,,zaúčať" a dúfať, že si raz nepovie veď život je len jeden musím skúsiť aj ryšavku.
Ale do depresie nemáš prečo upadať, len asi budeš mať väčšiu šancu u 20 ročnej než u 24.
Ono som nečítal všetky komentáre, ale je celkom smutné, že by ste ženy radšej brali niekoho kto strieda frajerky ako ponožky, ako panica. jedno aj druhé je extrém, ale podľa môjho skromného názoru nemusí byť chlap bez vzťahu ani mamin cecok a ani nejaký čudný. Ale naozaj sa mi toto nepáči a ženu, ktorá by takto uvažovala by som nechcel ani keby mi zaplatili
@billyjoe nie , nie je
Su to skusenosti ktore robia cloveka zrelym a tie prichadzaju casom, alebo vekom cloveka.Ono je to vlastne poukazovatelom zrelosti cloveka vseobecne, muza aj zeny.A ked sa nad tym pozastavis ,veru vekom alebo casom prichadza vsetko, cize
aj ten sex..
Ked si len uvedomis realitu ze sexualne skusenosti maju uz 12-13r deti ,tak chlap ktory ma for example 30r a este nemal sex je dost opozdeny , bezohladu na jeho "zrelost ako taku" sa z neho automaticky stava neskuseny a nezrely v tomto smere.
Ak zena preferuje zrelost berie ju ako celok ...
A Btw nikto tu nepise o chlapoch ktori striedaju zeny ako ponozky (to je tiez urcity druh nezrelosti )
Pozerám na tie komentáre, a nečudujem sa. Veď 20 ročná kuká po 30+ ročných, 25 ročná po 35 ročných ... bolo by fajn určiť aj vek aby sa k tomu dalo vyjadriť... lebo tuna ani nevieš zistiť kto koľko má iba píše taký a hentaký názor... Tak keby mám 50 tak asi tiež nechcem niekoho kto nevie čo má robiť, resp. ako sa správať vo vzťahu. Ale inak ten koment @25 má úplnú pravdu. Nie nadarmo o tom introverti uvažujú veľmi často.
btw. Ja som druhá možnosť !!!
a inak neviem, prečo by ste nechceli chlapa, ktorý má dve deti... však všade plno slobodných mamičiek narieka, ako ich chlapi nechcú, lebo už majú dieťa, v tých vláknach, statusoch na sociálnych sieťach všetkých potom odsudzujete, a tuto vidno, ako ste "iné". Však má peniaze, má deti, asi sa vie postarať, isto má kde bývať s dvomi deťmi, isto má dobrú prácu keď dobre zarába, čo viac žena chce? ...
Radšej muža č.2, avšak ak je panic, neznamená, že nikdy nemal vzťah, že je impotent alebo že nevie zbaliť žiadnu ženu, možno bývalá sa ešte necítila kvôli veku, alebo chcela neskôr alebo po svadbe, a mohli sa rozísť skôr akoby k tomu vôbec prišlo
to, ze nemal este vazny vztah v 25tich rokoch este nemusi znamenat, ze je nezrely,, prave naopak, mozno praveze lovi duchov a demonov a preto si to nemoze dovolit
@billyjoe Bratku, nie si sám ...ja som z tých dnešných báb už dlhodobo znechutený a vďaka tomuto fóru, ktorý tomu dal posledný klinec do rakvy, som sa už rozhodol, že kašlem ja na takéto grc ženy dnešnej doby a kúpim si radšej psa ...načo si navádzať depresie, vôbec nám to nestojí za ne sa čo i len trápiť ...aspoň vidno, že nemajú srdce na správnom mieste a myslia len na peniaze
@kerrang 25 som ani nepovedala ja. pre mna osobne je ta hranica 30 a sorry ale ked si 30rocny typek nedokazal za cely zivot nabalit zensku tak ja s nim nebudem zabijat moju mladost nez z neho vychovam ne-poleno. aj tak mi potom zdrhne za inou lebo bude nevybureny
@hoperpohroma Tak hej, no tá hranica sa mi neskutočne kráti ...mesiace sú pomaly ako dni ako to rýchlo beží a skončím aj školu a sa mi obmedzia aj celé tie zoznamovačky aspoň tu na škole medzi mladými, kde je ako tak šanca.. ...žiaľ, ja ju neviem využiť ja nie som taký extrovert ako iní, necvičím lebo ma to nebaví a až tak oproti iným komunikatívny nie som a neviem ani čo platí na babu ...ja som ani nesedel nikdy s babou na večeri, takže so mnou je to dosť zle.. ...som ako večne nepobozkaný a ja ani neviem či mi stojí za to mať babu..
@kerrang ja tiez nie som extrovert a nebavim sa s ludmi, napriklad frajera som si nasla na birdzi. ved introverti tiez vacsinou hladaju introvertov. len su asi zalezeni doma, takze sa ich tazko nachadza, no. a ved nemusis vesat nos, mozno niekoho spoznas, az dostudujes a zacnes pracovat.
@hoperpohroma Však ako ja sa porozprávam, ale skôr mám bližšie k chalanom, že si viem pokecať ...ale pozor, nie som gay a mne sa chlapi nepáčia! ...s babami neviem ako začať, keď ja nerozprávam vtipy a cítim sa trápne, že im dáku kravinu poviem a nie som ničím výnimočný, pokiaľ nemá rada domáce práce a sadenie rastlín
@kerrang no napriklad ked sa budes rozpravat s dievcatom, tak jej nemusis povedat, ze sice mas blizsie k chlapom, ale nie si gay. to je absolutne zbytocna nepotrebna informacia a most likely by sa postarala o velmi trapnu atmosferu
@kerrang ked si uvedomis, ze zeny nie su ziadne myticke stvorenia, ze tiez prdia a niektore dokonca aj piju pivo, tak sa mozno okolo nich budes spravat prirodzenejsie. kluc je nebyt skluceny a nervozny, zena to vyciti a potom sa nemoze v tvojej spolocnosti citit uvolnene. skus sa k nej spravat akoby bola chlap bez penisu, nic lepsie ti asi nedokazem poradit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ani tak nejde o peniaze, ako o to, ze taky chlap je vo vztahoch neschopny. a ak ma 30 a este nemal frajerku, tak je pravdepodobne niekde zdeformovany, ked cely zivot nedokazal nikoho zbalit
to kolko zaraba mi je v podstate jedno, kedze chlap s 2mi detmi ma aj podstatne vyssie vydavky a ja si hlavne chlapa nevyberam pre peniaze
Ale nejdem hlasovať ani pre chlapa ktorý by mal dva deti a by zarábal ako multiotecko Kollar , lebo na takého by som sa tiež nepozrela ... nie kvôli deťom .. to je ok ... ale kvôli tomu že peniaze a láska nejdú do kopy .. aspoň teda pre mna
Lebo ak by som si vybrala takého bolo by to preto že by som ho mala rada .. nie z obyčajnej vypočítavosti
Chceli by ste radsej:
- muza krasneho, mileho, laskyplneho a bohateho s neliecitelnou pohlavnou chorobou
- muza skaredeho, mileho, laskyplneho, velmi chudobneho a pomerne zdraveho?
Páčia sa vám skôr muži útlej, kyprej alebo vyšportovanej postavy? Aby mali aj rici aj cici?
aj ked je to smutne a pre introvertov narocne, proste je to tak. clovek, ktory nemal vztah, sa HLAVNE na tom prvom uci. a ked si zena, ktora zaucila uz par chlapov, ale nikdy z toho nemala ziadne "ovocie" (lebo s takym sa musi clovek rozist, aby sa nieco poucil), tak ani ty by si to nevladal robit stale dokola.
nemyslela som tym, ze je dotycny hlupy, skaredy, ze mi chyba noha, alebo je retard. myslela som tym jednoducho to, ze nieco "tam chyba" v zmysle, ze jednoducho nejakym sposobom nedokazal zenu zaujat. a to vobec nehovorim, ze musi byt macho, samu ma taki odpudzuju. ale jednoducho muzi vo vekovej kategorii, ktoru ja vyhladavam, ak su panici, tak nie su "relationship material", nech sa to hociako tazko druhej strane pocuva - ten dovod PRECO tam jednoducho je.
ak je to aj iba to, ze je clovek napriklad introvert, ktoremu chyba sebavedomie. inak sympatak, mudry, who knows urcite aj v niecom talentovany. ale nie je to zabava stale uhanat takeho cloveka a uistovat ho, ze je dost. on the contrary, je to velmi vycerpavajuce.
O zrelosť chlapa
Ženy nechcú chlapčekov .
To je take iste ako keď chlap povie nechcem ženu ktorú mala cela dedina/mesto
Je to taký pekný protiklad
Žena by mala byt cudna .. ( čo nemusí znamenať teraz panna)
Ale Chlap by mal byt zas zrelý po všetkých stránkach
Ale do depresie nemáš prečo upadať, len asi budeš mať väčšiu šancu u 20 ročnej než u 24.
Su to skusenosti ktore robia cloveka zrelym a tie prichadzaju casom, alebo vekom cloveka.Ono je to vlastne poukazovatelom zrelosti cloveka vseobecne, muza aj zeny.A ked sa nad tym pozastavis ,veru vekom alebo casom prichadza vsetko, cize
aj ten sex..
Ked si len uvedomis realitu ze sexualne skusenosti maju uz 12-13r deti ,tak chlap ktory ma for example 30r a este nemal sex je dost opozdeny , bezohladu na jeho "zrelost ako taku" sa z neho automaticky stava neskuseny a nezrely v tomto smere.
Ak zena preferuje zrelost berie ju ako celok ...
A Btw nikto tu nepise o chlapoch ktori striedaju zeny ako ponozky (to je tiez urcity druh nezrelosti )
btw. Ja som druhá možnosť !!!
a inak neviem, prečo by ste nechceli chlapa, ktorý má dve deti... však všade plno slobodných mamičiek narieka, ako ich chlapi nechcú, lebo už majú dieťa, v tých vláknach, statusoch na sociálnych sieťach všetkých potom odsudzujete, a tuto vidno, ako ste "iné". Však má peniaze, má deti, asi sa vie postarať, isto má kde bývať s dvomi deťmi, isto má dobrú prácu keď dobre zarába, čo viac žena chce? ...