na BIRDZ Forach pribudnu v najblizsich tyzdnoch admini z vasich radov, budu moct sa starat, aby nase forum bolo ciste a bolo fajn a aby sa tu dalo pekne bavit a neboli tu reklamy, a hluposti...
Jaa jaa, ja chcem byt admin fora, zeby som dohliadal naj uz nikto nepise temy o parkoure (Nic proti parkouru, mne sa to tiez paci, ale 9 tem uz je vela.)
PS potom ked budu admini tak by som odporucal nech aj vsetky Love&Sex problemy a aj ostatne clanky idu ku nim lebo teraz jedine co sa na stranke meni/hybe je chat ... teda chcel som povedat forum
preco chcete kampan? nestaci, ze kolko ste uz tunak urobili pre forum - takych ludi nie je vela - co stale prispievaju a robia si dobru reklamu, mozno aj nevedome...
mne sa ten napad pozdava a budem rada, ked sa to cim skor zrealizuje, nech je uz adminom hocikto, hlavne nech si plni poriadne a zodpovedne svoje povinnosti...
Je pravdou, že byť administrátorom fóra nie je nič ľahké, admin. by sa mal stať ten ktorý sa ty pozdáva na fóre a hlavné nezneužíva birdz na nejakú pomoc a potom dlho nič, alebo sú aj také prípady, ktoré sa zaregistrujú a nepoužívajú birdz. Respektíve používajú, len vtedy ak potrebujú pomôcť. Neviem, ale ja by som navrhoval, aby fórum bolo, len pre registrovaných užívateľov. Pre tých neregistrovaných by sa mohli zobrazovať, len určite fóra. Myslím, že nie je na mieste hľadať admina ak by tu to možnosť využíval na presadenie na fóre. Kto by mal byť adminom podľa mňa? Myslím si že adminom mal by byť človek, ktorý sa ty pozdáva za tvoj ho dobrého pomocníka. Pomocník by mal poznať fórum veľmi dobré.
Takze ako nakoniec skoncili admini? Na mena kaslem, ale s duplicitnymi temami sa vrece roztrhlo (vlastne to uz nie su ani duplicitne temy....) Vid "co ma nasralo" 6krat spominane EMO, 4krat je tema aki su ludia zli, ze nadavaju na duplicitne temy.... atd
Cize bolo by uz na case, spravit nejake to hlasovanie o adminoch. Dat do do casopisu, nejake podmienky na to, aby sa clovek stal adminom a konecne aj nejakych mat.
PS pre buducich adminov: (z)mazte tie posrane duplicitne temy pls (ano mam uz nervy a tlak 320 na 250)
mne je to jedno kto to bude ale hlavne nech sa nevytvaraju meistnosti take ze:nudim sa..alebo ... aky je to pocit mat prvy sex a ..vadi mi jeho sestra a taqeto volovinky taq nech sa stane admin ten čo to bude zmazavat D
uz cakam kedy sa tu pobyjete o toho admina tomas kasli nato nech sa trapia a powedz ze nesplna nikto kriteria btw rada zisti si ipcky aby si neposielai z inych nickow hlasy
44. Tommyhot >>. už vidím ako by si mazal príspevky ktoré ti niesu po vôli a ako by si na každého múdro pičoval, admin by mal byť človek ktorý sa aj nejako normálne a možno aj dobre vyjadruje k veci a má dobre meno ktoré si si ty riadne dosral
Schizofrenik neboj urcite by som UZ necel byt adminom birdzu, prestava ma to tu bavit a uz sem ani moc nechodim, teraz sa rozhoduje ci budem modom na inom fore, na ktorom mi zalezi viac nez na birdzi a aj sa tam udrziava poriadok, cize tam nie je ani dovod picovat..
Akoze táto diskusia vznikla v januáári??=DDD A do tera, co je uz september este nevydaloo??=DDDD Ale aj tak je to zbytocnee..ich tu mat..aspon to tu zije..=D A dákych neobjektívnych zaujatých adminov voci istým veciam netreba..žáádna diskusa by tu neostala..=DD
to je sranda, že to tu ešte fičí a že konto birdz tu nebolo dva mesiace... takže to su fakt len také slovíčka do vetra? ja by som inak niekde uvítala zoznam adminov
no napriklad aj ja by som bol ochotny sa tomu venovat... hlavne sa mi tu nepaci urazanie a osocovanie... a tiez sa mi nepaci diskriminacia urcitych skupin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
aj ja chcem byt admin foraaa
lebo nist nevie nastvat viacej ako ked vidim ked niekto stlaci 5x refresh po pridani prispevku/novej temy.
alebo diskusiu s nazvom: "Je tu niekto?"
A hned ako prvych by som zabanoval uzivatelov BIRDZ, TOMAS a REDAKCIA
jj a tych ktori si myslia ze FORUM je to iste ako CHAT
Po 2. tomas asi preto aby sa stal on najvacsim administratorom
EQ
:-]]]
EQ
EQ
a tramta-da-daaaaa: vyhravaju odpovede cislo 3 a 4
Vyhercom poslem vecne ceny akonahle sa k nejakym zadarmo dostanem...
EQ
Každo padne chcel by som byť admin. birdzu.
Takze ako nakoniec skoncili admini? Na mena kaslem, ale s duplicitnymi temami sa vrece roztrhlo (vlastne to uz nie su ani duplicitne temy....) Vid "co ma nasralo" 6krat spominane EMO, 4krat je tema aki su ludia zli, ze nadavaju na duplicitne temy.... atd
Cize bolo by uz na case, spravit nejake to hlasovanie o adminoch. Dat do do casopisu, nejake podmienky na to, aby sa clovek stal adminom a konecne aj nejakych mat.
PS pre buducich adminov: (z)mazte tie posrane duplicitne temy pls (ano mam uz nervy a tlak 320 na 250)
No ale ako tak admini na fóre jednoznačne : Tommyhot a It
-Harlequin
-Harlequin
-Harlequin
-Mayo