Co vravite na sucasnu situaciu vo svete? Teroristicke utoky od moslimov, vyhrazky od moslimov, test jadrovej zbrani v severnej Korei, na fakt, ze al-Kaida si chce tie zbrane odkupit a podobny teror co Al-kaida a im podobni siria po celom svete? myslite, z
Hej ale to isté len v menšej miere robia na slovensku maďari. Viz. Situácia posledných týždňov. Po voľbách ich Fico odstavil a teraz sú na koni bo im to hovadsky prekáža a slovensko je zrazu hniezdo extrémistov...
P3tula arabi su taky. Ale nemozes na nich kydat vsetok hnoj, mnoho informacii co mas a nam podavaju media su upravene pre vyhody ameriky alebo inych krajin. Snazia sa s nich urobit vecsie hovada ako su, aby sa dostali k rope a peniazom. Konkretne sa preukazuje ze 11.september bola fraska, naplanovana amerikou na docielenie ropy. Videl som o tom jeden faktg brutalne presvedcivy dokument a odporucam ty ho vidiet. Je to fakt super vec, ktora ty vysvetli pochybnosti o 11 septembri.
A tak nehovorme len o 11 septembri. Bola si uz tam kde ty arabi ziju ? V akych podmienkach ? Urcite nie, lebo len beres castokrat klamne a skompromitovane nazory medii. Nechcem arabov obhajovat, je to divoky narod, ale berete ich v moc zlom svetle na to ze ste sa o nych dopoculi len s medii .. asi tolko .
Mozem len potvrdit, ze Arabi nie su vsetci taki ako ich vnimaju Europania a samozrejme Americania. Treba si uvedomit, ze extremizmus v akejkolvek forme, nie len nabozenskej ci politickej je jednym z najvacsich svinstiev na svete. A vela Arabov sa snazi dostat do Europy, lebo oni tak isto ako my maju strach...
No bodaj by si mal pravdu s tym ze al kaida je vlastne vymysel... alebo tak nejak si to myslel, ak som spravne pochopila. ale zial asi nie neviem preco by amerika utocila na svoje ciele a hlavne biely dom a uz len kvoli rope... pochybujem o tom. Bola som tam kde arabi ziju. Mam prezity nejaky ten rok v izraeli a prezretu aj Palestinu.
Netvrdim, ze vsetci arabi stoja za al kaidou. Vyjadrujem sa len k teroristom a fanatikom ktori ich podporuju v tom ich dzihade, cize svatej vojne... chapes jedine o co mi ide je ten ich dzihad. Taktiez som stretla aj moslimov, ktory neboli araby, ale turci, pokial neklamali, tak vraveli ze nemaju nic proti krestanom a ani zidom.Dokonca moj naj kamos v jednom obdobi bol moslim. takze zase si nemyslite, ze tu vsetkych arabov skatulkujem
ale aj tak si myslim, ze ak by som kvoli nim niekam odchadzala, tak by som sla do australie tusim len tam maju od nich svaty pokoj... dufam ze zase nekricim hop dopredu a zostane to tak nadalej
No petulka moja, nasiel som ten odkaz na ten film, silno ty odporucam stihanut si ho aj ked newiem aky mas silny net, ale vazne ty hovorim, stoji to za to a myslim ze budes dost sokovana. Pozorne si v nom citaj titulky, a nic nevynechaj, mozno si ho pozri aj dva krat. A myslim ze to pochopis, je to cisty dokument- ie film , kde su zozbierane vsetky dokazy, podotykam pravdive....
No ako viem, no ono su to zostrihy live reportazi vsetkych kanalov ktore tocili ten utok, plus je tam strasne vela udajov ktore si mozes overit a prides na to ze su prvdive, sak si to pozri
100 ludi a 1000 nazorou...nikdy neprideme k uplnemu zaveru pretoze kazdy bude vzdy bojovat za tu svoju pravdu...nieje mozne pochopit ich ale namieesto toho ze ich likvidujeme tak by sme sa radsej mali pokusit pochopit ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A tak nehovorme len o 11 septembri. Bola si uz tam kde ty arabi ziju ? V akych podmienkach ? Urcite nie, lebo len beres castokrat klamne a skompromitovane nazory medii. Nechcem arabov obhajovat, je to divoky narod, ale berete ich v moc zlom svetle na to ze ste sa o nych dopoculi len s medii .. asi tolko .
Netvrdim, ze vsetci arabi stoja za al kaidou. Vyjadrujem sa len k teroristom a fanatikom ktori ich podporuju v tom ich dzihade, cize svatej vojne... chapes jedine o co mi ide je ten ich dzihad. Taktiez som stretla aj moslimov, ktory neboli araby, ale turci, pokial neklamali, tak vraveli ze nemaju nic proti krestanom a ani zidom.Dokonca moj naj kamos v jednom obdobi bol moslim. takze zase si nemyslite, ze tu vsetkych arabov skatulkujem
tu ho mas
» www.rimmer.nitranet.sk/...
a vazne ty hovorim stoji to za to.
A nielen kvoli rope, ale aj ropa mala velky vyznam - jednoducho pre peniaze, a nie male...
100 ludi a 1000 nazorou...nikdy neprideme k uplnemu zaveru pretoze kazdy bude vzdy bojovat za tu svoju pravdu...nieje mozne pochopit ich ale namieesto toho ze ich likvidujeme tak by sme sa radsej mali pokusit pochopit ich