moj brat je o polovicu mladši odo mňa. už sa mi ho podarilo ako tak vychovať lebo rodičia hlavne tato ho strašne rozmaznavaju. no a rodičia-ty sa nedaju.mama ešte ako tak ale tato vobec
toto poznám, len mamu som musela prevychovať, keď už som bola staršia, tvrdá som a veľmi cynická sviňa, tam, kde všetci trúchlia, ja s chladom odchádzam a preto mám niečo so snapeom spoločné... kto pozná harryho pottera, kto nie, nech prečíta, tam nájde o snapeovi dačo no nič... neexistuje, že by ma niekto riadil a rozkazoval mi, poznám to z pohľadu kamarátiek a odpadávam z ich zážitkov, chytajú ma mdloby, a nepíšem to z dôvodu ľahkovážneho, ale smrteľne podstatného narodila som sa so stiahnutým obočím a s nadaním sebavýchovy, sebadisciplíny... ale samozrejme, mám čo ešte doháňať, celý život
na vychovu rodicov? to snad nie, kto to svet vydel, aby dieta vychovavalo svojho rodica. A svojho brata? ... a na vychovu surodenca maju vplivat rodicia a nie ja . Urcitym sposobom mam dake praktiky ako na rodicov aby si uvedomili, co robia a aj na brata aby vedel co ma a co nema, najprv povinosti potom zabavka ale vychovou by som to nenazval, skor mojim skromnym nazorom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Môžem tak akurát rozkazovať muche čo tu poletuje! A aj tá na mňa kašle! :/