ked som bola teenager som vyhladala, ale strata casu pretoze stratila objektivnost a sudnost ked som jej rozpravala svoj zivot, vela osob v nom spoznala a nepacilo sa jej co a ako konam a odvtedy som tu potrebu nemala. ale mozno raz, ked na tom budem zle, tak ano. nie je hanba vyhladat odbornu pomoc ked uz inak to nejde.
dobrovoľne nie...snažili sa ma dotlačiť, ale nepodarilo sa... ale keby som bola na tom v tých momentoch trochu horšie a keby som na to mala aspoň trochu času, tak by som možno išla...
Vo veľa prípadoch nezáleží od psychiatra, ale od pacienta. A vlastne, psychiater je na to, aby určil, či potrebuješ lieky. Psychológ je ten, čo ti má pomôcť tak, aby si to citeľne videla a emočne prežila.
A dva týždne v Pezinku ti nepomôžu, ja som tam bola mesiac a aj tak som bola len rozkusnutá, keď som sa vracala domov. Oni ťa tam potrebujú úplne celú rozobrať a potom znova poskladať, bez tých voľných medzier či naopak, vypustia z teba veci, ktoré si roky v sebe dusila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja mam v pezinku rezervovacku na dva tyzdne keby som mala nahodou cestu kolem
Vo veľa prípadoch nezáleží od psychiatra, ale od pacienta. A vlastne, psychiater je na to, aby určil, či potrebuješ lieky. Psychológ je ten, čo ti má pomôcť tak, aby si to citeľne videla a emočne prežila.
A dva týždne v Pezinku ti nepomôžu, ja som tam bola mesiac a aj tak som bola len rozkusnutá, keď som sa vracala domov. Oni ťa tam potrebujú úplne celú rozobrať a potom znova poskladať, bez tých voľných medzier či naopak, vypustia z teba veci, ktoré si roky v sebe dusila.