tak si s pokojom v duši idem prečítať prvý raz ten birdzčasák, natrafím na filmy, a pozerám pozerám, čakám čakám...na godota? nie, iba že tam budú aj KULTOVÉ STAR WARS, PO SLOVENSKY HVIEZDNE VOJNY, ALEBO AJ PO ČESKY HVIEZDNÉ VÁLKY...dorazilo ma to, mŕtvic
zipporah sa proste nedá, star wars je jej život, vie, kde sú hranice, ale neprekročí ich, no ale úprimne: dotklo sa jej to prosím, aby sa hlásili všetci, na to sme tu, hlásme sa, dajme všetkým vedieť, že star wars patrí jedno hviezdne miesto v rubrike filmy!
drím, rada by som ti ich dala, ale neviem ako, veď niekto sa v okolí nájde určite, ale uvidíš to, keby tu boli, keby ich niekto skritizoval na úrovni, tak by si vedela viac, teda ja ti môžem napísať o čom sú, prečo sú kultom, môžem to tu napísať, stojí mi to za to
Krásne rozhorčenie, avšak osobne z týchto sci-fi filmov musím zotierať prach. Je pravda, že vždy som bol veľmi pasívnym sledovačom, pretože som neobjavil ideu ( som otvorený Tvojim postrehom). Ale oceňujem snahu autorov ( teraz neviem ktorého diela ) dodať úplne reálne fyzikálne základy a aj zakomponovanie teórií relativít a pod.
nuž...tak dobre, ale mám podmienky, chcem vedieť, ako sa vyznáš v star wars, pretože potrebujem mať aj kritikov dobrých, aby to bolo aspoň dokonalé, ak nie najdokonalejšie, niektoré infá si musím doplniť, som stará, a neslúži mi už tak pamäť...každopádne si vyberám za kritika aspoň horoxa a syd...dúfam, že to nedobabrem, a obrázky chcem ja vybrať, keď nesúhlasíš, v pohode, ale naozaj dakto to musí potom za mňa, ale ja chcem inak, nasadila som si slučku, hops
a rozmýšľam nad tým, že keď sa mi toto zdarí, tak by som mohla aj o Ruskej arche napísať, to by bola pocta...mmmmmm, hoďte si do google russian ark, alebo ruskij kovčeg
azizi, pozri, je tam aj o niečom takom podobnom ako o chromozomoch , však si biolog, a kopec podmorských príšer
marko: prečo zmeniť? práve ty máš hormonov do aleluja , čo som si všimla, až sa mi nechce veriť, že si to bol ty, čo mi prispel raz do mojej najosobnejšej ťažkej básni kedysi dávno, vo veľmi veľmi vzdialenej galaxii...také si ja pamätám, no veru, veď ja nechcem preháňať, hoci sa mi to občas vymyká z rúk, ale ja sa vždy zmierim aj, aj stým, čo som mu ukázala fuckera na alpinke, na ten jeho linkin park, mal hubu na moje triko star wars, ale potom sme sa zmierili, takže peace, amen, idem spať, snívať, a čakajte na star wars story...
volajú sa midichloriani, tka nejak, spomínajú sa tam, , matus33 aj idiot ti povie, že star wars nebudú nikdy out...vážne, aj neznalec ti povie, že kult nemôže byť out, pretože to je kult...vieš čo je kult, nie? tisíce ľudí vyrastali na tom, je to večné, ako star trek, akty x, PP, popelka, rozprávky christensena, a ja neviem čo ešte, budem sa snažiť, do víkendu podať excelente článok o SW, a navyše je načase, aby som apísala aj blog o tom, ako mi SW zmenil život, takže sa teším na prechod do vzdiallenej minulosti...MTFBWY!
@17 SW a nuda?? ale co si ja MILUJEM Star Wars,mam ich pekne napozerane Zipporah ak by si chcela nieco prekonzultovat tak sa mozes obratit aj na mna, som verna fanynka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
schizo-markonix, mal by si sa naučiť písať korektnejšie s inými, len to, tvoje blogy sa mi páčili, tak ale nemusíš s ľuďmi písať, nesedí to na teba
marko: prečo zmeniť? práve ty máš hormonov do aleluja , čo som si všimla, až sa mi nechce veriť, že si to bol ty, čo mi prispel raz do mojej najosobnejšej ťažkej básni kedysi dávno, vo veľmi veľmi vzdialenej galaxii...také si ja pamätám, no veru, veď ja nechcem preháňať, hoci sa mi to občas vymyká z rúk, ale ja sa vždy zmierim aj, aj stým, čo som mu ukázala fuckera na alpinke, na ten jeho linkin park, mal hubu na moje triko star wars, ale potom sme sa zmierili, takže peace, amen, idem spať, snívať, a čakajte na star wars story...