Na zakladnej sme s kamaratkou vymyslali na hodine nepovinnej anglictiny taketo vyhovorky a mali sme toho plny zosit..a zato, ze sme sa tam v lavici furt na niecom smiali, nas chcela pani ucitelka vyhodit a dat nam dvojky zo spravania...ach mile spomienky
Napr. Pani ucitelka, prepacte, ze som nemohla prist na hodinu,ale kupte si Orbi trek, alebo..stahovali sme klavir
mi napadlo teraz ze spoluziak cca pred troma rokmi na matike si nechcel pisat...vymyslel si ze ho boli chrbat a lezal celu hodinu =D a spina matikarka mu do ziackej napisala ze odporuca rodicom vysetrenie ich syna =D=D=D
ja asi nabudúce poviem : prepáčte ale meškám pre to lebo som sa šmýkol na blate, také niečo ako meškala mi električka asi ťažko keď mám školu pod nosom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Napr. Pani ucitelka, prepacte, ze som nemohla prist na hodinu,ale kupte si Orbi trek, alebo..stahovali sme klavir