aj mna odrádzajú niektoré filmy preto že sú staré.....ale to väčšinou také kde využívajú špeciálne efekty ktoré už dnes prídu vtipné...ale tento film vôbec efekty nepotrebuje na to aby bol super....no podľa mňa nie najlepší ako vravia @michaeldevega@tikalok@semhamforas
podľa mňa najstupídnejší dôvod ever... akože videla som už pár vecí, ktoré som nemohla pozerať, lebo ma neskutočne iritovala kamera, ale že by som si vopred povedala, že niečo nebudem pozerať, lebo je to staré...
@leilla aha...nevšimol som si toho vševysvetľujúceho smajla
no ja mám staré filmy moc rád (teda Votrelca si asi nepozrem pretože tam sú asi tie efekty...zhorím v pekle. ja viem) ale tak staré myslím staršie ako 1960 a nie z ´94 preboha...
@hawaitypek kedze som ho nevidela, neviem tam posudit efekty.. ale ja proste jedine stare filmy co som takto vydrzala pozerat su policajne akademie.. toto ani neviem z akeho je roku, len ked som si to letecky ten rok pozrela, uz sa mi to zdalo stare asi ma ani popis nejako nezaujal.. mozno si to raz pozriem, ked budem mat chut, ale ze sa niekomu zda nejaky film najlepsi neznamena ze to tak musi byt aj u mna
videla a aptrí ku Kingovkám ktoré som neprečítala ale film videla a neviem... je to dosť možné... ale jednoznačne je to najlepšie spracovaný film podla Kingovho románu...
ako kvalitný je.... ale mnohé iné filmy ma zaujali viac
@hoperpohroma skús zo starších pulp fiction - historky z podsvětí alebo horúce strely treba dať aj starším filmom šancu... a tieto sú lepšie (hlavne to prvé) ako policajné akademie
rozhodne jeden z najlepsich filmov ake som kedy videl.. nevravim, ze uplny top, to by som asi stale pridelil Shutter Island-u alebo The Departed, pripadne The Shiningu, alebo Mlcaniu Jahniat, je toho kopa dobreho
ale praca postav, charaktery, scenar a rezia a v neposlednom rade vyborne vykony 2 hlavnych postav su proste nenormalne v shawshanku
chystám sa pozrieť si ho už dlho (keďže som ho videl tak v desiatich rokoch a moc si ho nepamätám), ale nejako ma doteraz nechytila nálada na tento typ filmu
Ten film je naozaj vynikajúci, úplne dokonalý (hoci nie je môj TOP)... možno aj preto ho mám rada, lebo zbožňujem Morgana Freemana a Kinga. A rozhodne by som ho každému odporučila. Čítala som aj knižnú predlohu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
len chcem vedieť koľko ľudí nevidelo ževraj najlepší film...
aj mna odrádzajú niektoré filmy preto že sú staré.....ale to väčšinou také kde využívajú špeciálne efekty ktoré už dnes prídu vtipné...ale tento film vôbec efekty nepotrebuje na to aby bol super....no podľa mňa nie najlepší ako vravia @michaeldevega @tikalok @semhamforas
podľa mňa najstupídnejší dôvod ever... akože videla som už pár vecí, ktoré som nemohla pozerať, lebo ma neskutočne iritovala kamera, ale že by som si vopred povedala, že niečo nebudem pozerať, lebo je to staré...
no ja mám staré filmy moc rád (teda Votrelca si asi nepozrem pretože tam sú asi tie efekty...zhorím v pekle. ja viem) ale tak staré myslím staršie ako 1960 a nie z ´94 preboha...
ako kvalitný je.... ale mnohé iné filmy ma zaujali viac
ale nespokojná s prvým miestom čo drží nie som
ale praca postav, charaktery, scenar a rezia a v neposlednom rade vyborne vykony 2 hlavnych postav su proste nenormalne v shawshanku
Vrelo odporúčam každému kto ho nevidel.