určite ste sa s týmto "pojmom" už stretli, mňa by ale zaujímalo čo sa tým "do sucha" myslí, je vlastne anatomicky/fyzicky možné vylízať vagínu (resp. jej vonkajšiu časť) jazykom do sucha? či to som ja ten pojem "vylízanie do sucha" zle pochopil? PS nie
ja som precital do sucha normalne, ale nikdy som to nepouzil vo vete.
znamena to proste ze maximalne ako sa len da, uplne vela a podobne. (a ked dlhsie nebudes mat jazyk v ustach, tj budes ho mat niekolko minut vyplazeny tak ho budes mat suchy, ale to je o niecom inom )
@9 ty by si si skor mal zopakovat zakladnu skolu a basnicke prostriedky.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tak neviem, okrem iného ani jazyk nie je najsuchšia časť tela, takže keď sa to skombinuje.. neviem či by to šlo.. hmmm, asi nie
znamena to proste ze maximalne ako sa len da, uplne vela a podobne. (a ked dlhsie nebudes mat jazyk v ustach, tj budes ho mat niekolko minut vyplazeny tak ho budes mat suchy, ale to je o niecom inom )
@9 ty by si si skor mal zopakovat zakladnu skolu a basnicke prostriedky.....
Rýchlo musím zavolať kolegyni, nech príde do roboty skôr, musím to povedať. MUSÍM!